OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hej
Vi driver restaurangen på Syrenparken i Saltsjöbaden.
Det är en restaurang i en trevlig miljö som servar med middag framförallt till de medlemmar i bostadsrättsföreningen som bor i området. Vi lagar tre rätter per dag till ca 70-100 gäster, samt en del catering till middagar och fester.
Vi har öppet sju dagar i veckan under större delen av året.
Under skolterminen lagar vi även mat till några förskolor och en skola i närheten där kunderna hämtar maten själva.
Vi har tidigare haft enbart en kock i köket som skött matlagning och köksbiträden som hjälpt till med serveringen mm. För att öka kompetensen och servicen så ska vi framöver vara två kockar med ett helhetsansvar som lagar maten, sköter serveringen, håller ordning, levererar catering mm.
Det är därför viktigt att du kan ta eget ansvar för maten, omvårdnad av köket samt gillar kundkontakt.
Arbetstider är på schema vardagar mellan ca 7-20 och helger 12-17, ca 40 timmar per vecka.