OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av en innovativ skolrestaurang som har blivit prisbelönt för sitt fokus på hållbar mat? Då har vi den perfekta möjligheten för dig på Tullängsgymnasiet! Vi söker en passionerad kock som delar vår vision att fortsätta driva vår verksamhet framåt.
Om tjänsten
Som kock hos oss får du arbeta med ett gäng kockar som gillar att laga mat. Vårt kocklag specialiserar sig på vällagad mat från grunden, där fokus är på schyssta råvaror i säsong för smak och klimat. Vi erbjuder en modern meny och spännande matlagning för ungdomar och vuxna.
Vi använder närproducerade, ekologiska och rättvist märkta råvaror så långt det är möjligt, med omsorg om djur, natur och människor.
Vi letar efter dig som brinner för att skapa god mat med hållbarhet i fokus. Hos oss får du inte bara chansen att utforska din kreativitet i köket, utan även att vara en del av ett team som är dedikerat till att göra skillnad. Kom och gör skillnad med oss!
Exempel på arbetsuppgifter:
• tillaga, utveckla och servera hållbara luncher
• utföra alla i kök/restaurang vanligt förekommande arbetsuppgifter
• kvalitetsutveckling
Om arbetsplatsen
Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se)
Vårt arbete har uppmärksammats både lokalt och nationellt. Under de senaste åren har vi vunnit en rad olika priser som Örebro kommuns interna miljöpris, Örebroregionens energipris och White Guide Juniors i kategorin som senaste Årets klimatkök. Örebro kommun vann dessutom Årets skolmatskommun 2018. Senast finner vi utmärkelsen White Guide Junior i kategorierna Årets Hållbara Offentliga Restaurang och Årets Skolkock 2023.
• White Guide Junior i kategorierna Årets Hållbara Offentliga Restaurang och Årets Skolkock 2023
• Årets skolrestaurang 2021
• Örebro kommuns interna miljöpris 2020
• White Guide Junior Årets Klimatkök 2020
• White Guide Junior Årets Klimatkök 2017 (Se den klimatsmarta filmen här!)
• Örebroregionens energipris 2016
• Örebro kommuns interna miljöpris 2014
Kvalifikationer
Vi söker dig som har stort engagemang och intresse av att utvecklas som kock. Som kock i vårt team bör du vara trygg, van att ta eget ansvar och ha lätt för att samarbeta med andra. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor. Du är noggrann och lägger stor vikt vid kvalité samt flexibel. I rollen som kock behöver du behärska det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med medarbetare och kunder samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Krav:
• kockutbildning
• god datorvana
Meriterande:
• erfarenhet från Hotell och Restaurang
• erfarenhet av utvecklingsarbete
Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: enligt överenskommelse
Antal tjänster: 1
Tjänsten är uppehållstjänst
Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.
Ansökan
Sista ansökningsdag är 22 april.
Välkommen med din ansökan!
Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Örbring, Enhetschef
019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
019-21 49 67