OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som vill arbeta hos oss inom Unike förskolor, "en förskola i vår tid, en demokratisk mötesplats för hopp, kreativitet och en hållbar framtid!"
På Fyrens förskola i Saltsjöbaden lagas mat till ca 60 barn och 12 pedagoger varje dag.
Arbetsuppgifterna är de sedvanliga för en förskolekock. Du tillagar frukost, lunch, mellanmål, handhar eventuell specialkost och sköter disken under dagen.
Du har ansvar för egenkontrollen enligt företagets digitala program, samt håller kök och utrustning rena enligt gällande riktlinjer. Du planerar menyn, sköter varubeställningar och har budgetansvar. Du kommer att ingå i Unikes nätverk/köksgrupp tillsammans med våra andra sju förskolekök.
Vi i Unikes kök vill arbeta för att;
-uppmärksamma måltidens betydelse för miljö, hälsa och välbefinnande.
-bidra till ett hållbart samhälle med välmående medborgare.
-verka för hållbara matinköp – ekologiskt, socialt och ekonomiskt.
-följa Livsmedelsverkets rekommendationer.
-följa våra ställningstaganden; God - Integrerad - Trivsam - Miljösmart - Näringsriktig - Säker.
Vi söker nu dig som;
-har det där lilla extra och ett intresse för att laga mat från grunden.
-har ett intresse av att utveckla och samarbeta med pedagoger och barn där kunskap i måltidspedagogik är meriterande.
-har erfarenhet av KRAV-arbete.
-har slutfört restaurang- och livsmedelsprogrammet eller motsvarande utbildning och har minst tre års erfarenhet av arbete i skolkök, förskolekök, storkök eller restaurangbranschen.
-har goda kunskaper i specialkost, livsmedelshygien, digital egenkontroll och är uppdaterad på livsmedelsverkets rekommendationer för mat i förskolan.
-har vana att organisera, arbeta i team och har en god samarbetsförmåga.
Blir du nyfiken och vill veta mer så gå in på vår hemsida: www.unike.se eller maila till rektor Maria Emmervall, maria.emmervall@unike.se.
Tjänsten kommer att tillsättas under rekryteringstiden.