OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Sodexo AB ansvarar för måltidsverksamheten på uppdrag av Region Östergötland på Universitetssjukhuset i Linköping. Inom verksamheten lagar vi mat till inneliggande patienter på sjukhuset samt till besökare, personal och utomstående till vår restaurang, hanterar förrådsvaror som skickas till avdelningarna, levererar catering samt har måltidsvärdar ute på avdelningar. Vi söker nu en kock till vårt produktionskök till ovanstående uppdrag.
Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
• Tillaga mat enligt recept både till restaurang, patientmat och catering
• Digital egenkontroll & HACCP
• I storhushållskök övrigt förekommande arbetsuppgifter
Kvalifikationer/krav: Du ska ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Kockutbildning minst 2 års gymnasieprogram eller liknande,
• Minst 5 års yrkesvana som kock Datakunskaper (officepaketet)
• Vana från servicearbete inom restaurang, storkök.
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Personliga egenskaper:
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Gillar att arbeta i lag där alla vill framåt samtidigt som du är självständig och handlingskraftig
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig
Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo: Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service Kollektivavtal ger trygghet
Anställningsform och arbetstider: Tillsvidareanställning (provanställning 6 månader tillämpas). Arbetstid dagtid, var tredje helg, 37h arbetsvecka. Tjänstgöringsgrad 100%
Har du frågor kontakta Köksmästare Ashkan Farhadi 0765023250 (ashkan.farhadi@sodexo.com).
Din ansökan vill vi ha senast den 31/11 2022. Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan angivet datum Ansökan kan endast göras via vår hemsida
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,