OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Buhres på Kivik ligger vid hamnen i Kivik på Österlen och består av fisk- och delikatessbutik, rökeri samt restaurang med olika serveringsavdelningar. Luckan med hemlagad snabbmat, Restaurangen med drop-in och en bred fisk- och skaldjursmeny efter säsong, samt Övervåningen där vi har bordsservering, temakvällar, event och större beställningar.
Sedan 2016 ingår företaget i Lagnell Group koncernen, som även äger och driver Laxbutikerna på västkusten.
Målsättningen med Buhres är att utveckla verksamheten, kvalitetssäkra och bygga upp ett starkt varumärke samt driva ett företag där både gäster och personal trivs och känner sig välkomna.
Du har minst 1-2 års erfarenhet som kock och/eller kallskänka i restaurangkök och är trygg i din yrkesroll. Du har gymnasialutbildning från Hotell och restaurangprogrammet och vi ser positivt på att du har erfarenhet av arbetsledning.
Dina arbetsuppgifter blir att laga mat till dessa enheter. Utbudet av rätter och produkter från havet är brett.
I arbetet ingår att följa dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ansvar som är förknippade med en kocktjänst.
Våra ambitioner är att servera god mat på ett snabbt och trevligt sätt. Vi följer säsongerna och anpassar menyer och utbud därefter.
Arbetstiderna innefattar dag, kvälls och helgarbete.
Personalboende med eget badrum och gemensamt kök finns att hyra vid behov.
Glöm inte att skicka med ditt CV och personliga brev.
Kontaktpersoner på detta företaget
Platschef Anna Dahl
Platschef Anna Dahl