Kock till vår bistro, Dorsia Hotel och Restaurang

Kock till vår bistro, Dorsia Hotel och Restaurang

Arbetsbeskrivning

Dorsia är ett exklusivt hotel och restaurant som dagligen erbjuder en upplevelse utöver det förväntade för våra gäster. Vår unikhet bygger på gästens starka känsla av ett personligt mottagande och vår höga servicenivå i kombination med en upplevelsefylld och exceptionell miljö. Vi söker en erfaren kock som är motiverad, inspirerad och engagerad. Vill arbeta i ett stort erfaret team med influenser över hela världen. Du som söker ser vi har minst 5 års erfarenhet.
Dorsia har öppet från morgon till kväll, 365 dagar om året. Restaurangen serverar frukost, lunch, middag samt afternoon tea. Utöver detta har vi även event och privata sällskap.
Dina huvudsakliga arbetsområden kommer att vara men inte nödvändigtvis begränsas till:
• Utföra matlagning enligt recept och standarder för att säkerställa kvalitet och smakrikedom.
• Självständigt planera och organisera arbetsflödet i köket för att uppnå effektivitet och precision.
• Kreativt delta i skapandet av nya rätter och menyer med fokus på säsongens bästa råvaror och högsta kvalitet.
• Ansvara för noggrann lagerhantering och beställning för att säkerställa tillgång till färska och högkvalitativa ingredienser.
• Aktivt säkerställa att köket följer strikta standarder för säkerhet och hygien för att garantera en trygg matmiljö för både personal och gäster.


Vänligen skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är lämplig för rollen till rikard.lindqvist@dorsia.se
Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Rosamundi, KB GÖTEBORG
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 3 april 2024
  • Ansök senast: 3 maj 2024

Postadress

Trädgårdsgatan 6
GÖTEBORG, 41108

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024