OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Inom serviceenheten ryms all personal som arbetar med kost, städ och verksamhetsvaktmästeri.
Kostservice målsättning är att på bästa möjliga sätt ta tillvara på de resurser som finns, ekonomiska och personella, för att tillaga och servera goda och näringsriktiga måltider med hög kvalitet och som bygger på livsmedelsverkets rekommendationer.
Organisationen är uppbyggd kring 13 tillagningskök och 8 mottagningskök spridda i kommunen och har drygt 50 medarbetare.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Dig som tycker om att tillaga och servera god och näringsriktig kost med hög kvalité.
Arbetsuppgifterna är alla som kan förekomma i ett storkök såsom matlagning, servering, diskning mm.
Tjänsten att arbeta i vår kost-pool innebär att du kommer att arbeta i alla våra kök inom kostservice. Det ställer krav på att du är flexibel, och kan ställa om och anpassa dig efter olika arbetsgrupper och arbetssätt. Bil och körkort krävs.
KVALIFIKATIONER
Kockutbildning eller likvärdig utbildning.
Vi sätter stort värde på att du är genuint matintresserad och har lätt för att samarbeta med olika människor.
Du är flexibel, har stort kundfokus, gillar att samarbeta, tycker om att kommunicera med barn, ungdomar och äldre, ser möjligheterna och har en positiv inställning till ditt arbete.
ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kostchef Karin Anemyr
0495-24 14 71
Enhetschef, Kostservice Annika Österberg
0495-24 08 44
Servicechef Charlotte A. Risberg
0495-24 08 46
Enhetschef, Kostservice Annika Österberg
0495-24 08 44
Enhetschef, Kostservice Annie Hermansson
0495-24 14 71