OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK.
Vi söker en kock till en av våra restauranger i Malmö.
Ditt nya arbete innehåller:
•
Hälso-och trend fokuserad, driva och kreera menyn med våra Gastronomer
•
Vara kostnads- och näringsmedveten
•
Inköp av råvaror
•
Ha stor fokus på smak och kvalité
•
Gourmetkock och estetisk känsla för att göra fina och frestande uppläggningar
•
Kundfokuserad utifrån vårt koncept, se en utmaning att göra halvfabrikat spännande
•
Flöde och hygien, noggrann och ansvarig för Egen Kontroll-programmet
•
Samarbetspartner i arbetet med Innovationsarbete
•
Fokus på olika aktiviteter och innovation tillsammans med Gastronomerna för att skapa en plattform för att testa produkter i Vårt KÖK
Du har lätt för att samarbeta samt inger förtroende, serviceinriktad och social. Hälsa och omsorg för miljön är kärnfrågor inom vår verksamhet vilket innebär att du även skall ha intresse och förståelse för en hållbar livsstil.
Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, samt goda kunskaper i Microsoft office.
Tjänsten kommer till en början att vara 75% men kan komma att utökas till 100%.
För mer information är du välkommen att kontakta:
Jannis Kalaris, Sitechef, jannis.kalaris@coor.com
Skicka in din ansökan snarast!
Kontaktpersoner på detta företaget
Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181
0730-684058
Coor Service Management
Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354