OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker Måltidsenheten kvalitetsmedvetna och kreativa kockar till Vesslans kök och restaurang.
Om tjänsten
Här på Vesslan lagar vi mat till förskola, skola samt vård och omsorg. Stureskolans elever äter i restaurangen och därefter de äldre gästerna. I din roll som kock tänker du klimatsmart vid både inköp, matlagning samt vid presentation av maten i restaurangen och inför gästerna. Vi är en KRAV-certifierad verksamhet och vi lagar mat från grunden samt väljer råvaror med omsorg. Hos oss finns stort utrymme för kreativitet och vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som är serviceinriktad och kommunikativ med gäster och kollegor. Förutom intresset för mat söker vi dig som trivs med att arbeta i en miljö med både barn och äldre.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• utföra alla i köket förekommande arbetsuppgifter och delta aktivt i verksamhetens kvalitetsutveckling
• beräkna och tillaga all typ av mat, inklusive specialkost, på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt
• tillaga, servera och presentera förstklassiga, klimatsmarta luncher anpassade för respektive målgrupp
• ansvara för beställning av varor enligt gällande upphandling/avtal
• egenkontroll
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat
Kompetenskrav
• kockutbildning
• erfarenhet av att laga specialkost
• goda kunskaper i vegetarisk matlagning
Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Du är flexibel, initiativrik och vill bidra med din kunskap till vår verksamhet. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor samt förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gäster. Du är van att ta eget ansvar och har lätt för att samarbeta med andra. Rollen kräver även god datorvana då du kommer göra beställningar, söka information på intranät samt recept i kostdatasystem med mera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Meriterande
• erfarenhet från liknande verksamheter och/eller serviceyrket
• erfarenhet av att arbeta i digitala system
• beställningsvana
• kassahantering
Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 100% samt 75%
Tillträde: enligt överenskommelse
Antal tjänster: 2
Arbetstid: dag/helg
Om arbetsplatsen
Vesslans kök och restaurang är ett nyrenoverat kök beläget på öster i centrala Örebro med närhet till Stadsparken. Här serveras ca 300 portioner till Stureskolans elever, i restaurangen serveras mellan 50-100 portioner samt utskick på ca 60 portioner till vård och omsorg. Här finns även goda bussförbindelser dag och helg.
Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .
Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.
Ansökan
Sista ansökningsdag är 9 december.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Örbring, Enhetschef
019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
019-21 49 67