OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Lövåsgårdens Fjällhotell ligger vackert beläget på fjällsluttningen några hundra meter från kalfjället, ca 3 mil nordväst om Idre.Hotellet är litet och familjärt, med ca 80 bäddar fördelade på 26 rum och fyra lägenheter.Till anläggningen hör också två alpina nedfarter med ankarlift och en skiduthyrning.Närheten till vildmarken och ca 120 km pistade spår för längdskidåkning lockar många gäster som söker kombinationen av vacker natur, ett mysigt boende och högklassig mat.Köket är otroligt viktigt för oss och vi får ständigt lovord för våra välsmakande menyer.Du bör ha ett par års erfarenhet från yrket, gärna från ett vildmarksinspirerat kök, samt vara självgående och ha planeringsvana.Hotellets "litenhet" skapar ofta en genuin närhet till våra gäster, något som gör arbetet här till en givande erfarenhet.Under dagtid serveras lunch från a la carte och middagarna serveras i form av fasta 3-rätters menyer efter en veckovis rullande meny.Till middagarna säljer vi mycket viner och kunskaper om samspelet mellan mat och vin är meriterande.Under vintersäsongen är vi 10-12 personer i blandade åldrar som jobbar här uppe.Stämningen är lättsam och givetvis så ska vi ha roligt under tiden vi är här!Körkort och bil är inget krav, men vi vet av erfarenhet att det är en fördel här uppe.Personalbostad finns vid hotellet. Företaget har kollektivavtal med Hotell och restaurang.
Kontaktpersoner på detta företaget
Personalansvarig Henrik Wallberg
0253-29029
Personalansvarig Henrik Wallberg
0253-29029
Hotellchef Johanna Holmblad Wallberg
0253-29029
Hotelldirektör Johanna Holmblad Wallberg
0253-29029