Kock till Vindelns folkhögskola

Kock till Vindelns folkhögskola

Arbetsbeskrivning

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Västerbottens folkhögskola är ett samarbete mellan Vindelns och Storumans folkhögskolor och vi är en del av Region Västerbotten. Vi finns på sju orter; Storuman, Tärnaby, Örnsköldsvik, Åsele, Lycksele, Vindeln och Umeå. Vår vision är att vara Sveriges mest välkomnande folkhögskola och för att nå dit arbetar vi aktivt med hörnstenarna tillit, inkludering, delaktighet och tillgänglighet.

Vi erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Vi ger människor möjlighet att påverka, forma och utveckla sina liv och hitta balansen mellan att vara någon och något. Vi står upp för demokrati och vi tror på tillit och samexistens.

Folkhögskolan innefattar många olika kompetenser och har en helhetssyn på människan. Vi arbetar aktivt med personlig utveckling och mental träning.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många. Du är ansvarig för bland annat laga frukost, lunch och middag till våra studerande och våra övriga gäster.

I rollen ansvarar du för att säkerställa hög kvalitet på mat och service både för våra studerande och för övriga gäster


KVALIFIKATIONER
För det här jobbet behöver du vara utbildad kock. Du älskar att laga mat och har känsla för detaljer och service. Du ser till gästens bästa, är kreativ, lösningsfokuserad, flexibel och positiv. Du vill vara med och utveckla och påverka din vardag och kan jobba självständigt.

Vi förväntar oss att du har ett genuint intresse för hälsosam matlagning och hållbarhetsfrågor eftersom folkhögskolans verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle och en god hälsa.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024