Kock till Vrinnevisjukhuset i Norrköping

Arbetsbeskrivning

Vi har sedan 1 februari ansvaret för måltider, inre logistiktjänster, reception och städ i Östra länsdelen, Östergötland (Norrköping med omnejd)

Nu söker vi en engagerad kock till vårt kök på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. I arbetet ingår att tillaga patient-, restaurang- och specialkostmat.

 

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

 

Har du rätt inställning?

För att vi ska kunna ge vår kund service och mat i världsklass och skapa förutsättningar för ett långsiktigt samarbet söker vi dig som i ditt dagliga arbete delar våra grundläggande värderingaar: Laganda, Serviceanda och Utveckling

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Tillaga mat till patienter- och restaurang, även specialkoster
• Delta i menymöten
• Egenkontroll
• Städ och disk
• Övriga i köket förekommande arbetsuppgifter

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock minst 2 år på gymnasienivå
• Yrkeserfarenhet minst 5 år
• Utbildning i specialkost är meriterande
• Yrkeserfarenhet av traditionell husmanskost är önskvärt
• Utbildad i egenkontroll
• Datakunskaper

Personliga egenskaper:


• Gediget intresse för matlagning och alltid sätter patienten och gästen i fokus
• Stor kreativitet och engagemang
• God förmåga att samarbeta och vill arbeta för att laget ska lyckas
• Utåtriktad, initiativrik

Anställningsform och arbetstider:


Tillsvidareanställning 100%, provanställning tillämpas

Dagtid/varannan he

Har du frågor kontakta kökschef

Staffan Lundberg tel 08-57883102 mail staffan.lundberg@sodexo.com

Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev snarast då urval och intervjuer sker fortlöpande

Din ansökan vill vi ha senast den 22 januari 2017


Ansökan kan endast göras via vår hemsida


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.

I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt avtal
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 29 december 2016

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024