OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.
Dina arbetsuppgifter som serveringspersonal innebär att:
- Ge personlig service i världsklass till våra gäster.
- Tillaga a la carte & buffémat.
- Guida, rekommendera och ev. servera mat och dryck.
- Bidra till att avdelningen når sina mål.
- Se till att Wisingsö Hotell & Konferens standard och koncept följs.
- Hålla köket inbjudande och fräsch.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö
Anställningen är heltidstjänst med start enligt överenskommelse.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Jim Ödeén
0390-56608
Restaurangchef Jim Ödeén
0390-56608
Kökschef Patrik johansson
0390-56608