OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mälarsjukhuset, Eskilstuna
Landstingsservice AB är ett landstingsägt bolag som består av två affärsområden. Affärsområdena omfattas av en länsövergripande verksamhet på tre sjukhus i Sörmland: Katrineholm, Eskilstuna och Nyköping.
Inom Verksamhetsnära Service bedriver vi bl.a Kostverksamhet. På varje sjukhus finns produktionskök och restauranger. Vi arbetar i en teamorganisation, där det dagliga arbetet leds av teamledare på plats.
Kostserviceverksamheten i Landstinget Sörmland befinner sig i ett utvecklingsskede där förändring är en del av vardagen. Vi har matkvalité och måltidsglädje i fokus och är utsedda som ett gott exempel i svensk sjukhusmat 2012.
Kostservice arbetar för att skapa den bästa sjukhusmaten i Sverige!
Vi arbetar i en kundfokuserad processorganisation, med tydliga rutiner och arbetsbeskrivningar. Vi har en teamorganisation, där det dagliga arbetet leds av teamledare. Vår organisation är i ständig utveckling och sätter matgästen i centrum.
Du kommer att vara underställd kostchefen och ingå i den länsövergripande kostledningen.
Tjänsten omfattar 100% tjänstgöring på schemalagd arbetstid.
Är Du en person som brinner för att laga mat till många och vill lägga ned stor omsorg för att lyckas med resultatet? Vill Du anta utmaningen att vara med och utveckla vår kostorganisation inom Landstinget Sörmland? Då kan Du vara den vi söker till tjänsten som kock och TF teamledare vid vårt kök och restaurang i Eskilstuna.
I denna roll ansvarar Du för:
• Att den dagliga produktion sker enligt de rutiner som finns
• Den dagliga bemanningen vid ordinarie teamledare frånvaro
• Planera/beräkna samt beställa råvaror till produktionen
• Rätt kvalitet på måltiderna levereras
• De mätningar och dokumentation som ska göras enligt egenkontrollprogrammet utförs
• Följa det länsövergripande restaurangkonceptet
• Våra gäster får service i toppklass
Vi söker dig som:
• Är utbildad kock
• Har minst 5 års erfarenhet av storkök/restaurangbranschen
• Behärskar svenska språket flytande i såväl tal som skrift
Känner du dessutom igen dig själv i denna beskrivning:
• Har en förmåga att motivera och engagera medarbetare
• Har goda ledaregenskaper
• Har en god organisationsförmåga
• Har en känsla för god mat
• Har en stark känsla för kund och service
Några års erfarenhet som ledare i storkök/restaurangbranschen är meriterande
Då är du kanske vår nya kock och är välkommen med ansökan senast 2015-05-10
Tillträde efter överenskommelse
Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Anne Stoor, Kostchef: 016-10 54 08, 076 724 46 12
Fackliga företrädare
Ove Enochsson Kommunal : 016 - 10 33 28
Kent Carlsson, Vision: 0761- 098 416
Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ann-Sofie Bredell
0150-560 10
Karin Illerström
0150-56010
Björn Johansson
0150-560 10
Mikael Palo, kultur- och utbildningschef, 070-518 72 42
Ann-Sofie Bredell
0150-560 10
Karin Illerström
0150-560 10
Linda Molander
0150-560 10
Kenth Persson
0150-560 10
Mikael Kjellander
0150-560 10
Peter Sköld
0150-560 10