OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Beskrivning av arbetsplatsen
Området Campus Konradsberg på Kungsholmen drivs och förvaltas till stora delar av Utbildningsförvaltningen.
Uppbyggnaden till ett skolkluster där samverkan med flera olika parter på området är en process som pågår.
Vår kärnverksamhet är storköket och skolrestaurangerna som tillagar, serverar och levererar ca 3900 portioner varje dag under skolåret, till flera olika skolor. Under loven är portionsantalet färre men köket tillagar mat året om och är tillagningskök till flera skolor som är under ombyggnad.
Vi sköter även den samordnande driften av våra byggnader på området samt uthyrnings- och eventverksamheten för Aula Konradsberg.
Arbetsuppgifter och förväntningar på kökspersonal i Campus Konradsberg
Vi söker lyhörd, nytänkande och kreativ kökspersonal med hög servicekänsla.
Vi behöver förstärkning i köket och skolrestaurangerna med preparering, tillagning, servering och diskning. Vi har högt satta mål och ska bli en av de ledande och bli uppmärksammad för vårt arbete med skolmåltiden och skolrestaurangen.
Maten vi serverar ska allt vara god, tilltalande, modern, nyttig och framförallt ska maten hamna i magen. Självklart ska den serveras på ett glatt och trevligt vis av personal som möter matgästerna och ger hög service. Vi arbetar målinriktat med att minska matsvinnet, höja andelen ekologiskt och utveckla skolmåltiden.
Skolmaten är viktig för att eleverna ska få en bra skoldag och bra skolresultat. Din uppgift blir att medverka till att det blir så! Skollunchen ska alltid vara tilltalande, god och nyttig.
Kockens arbetsuppgifter och ansvar i Campus Konradsberg:
- Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis.
- Planerar arbetet tillsammans med kökschef för att på effektivaste vis tillaga all mat.
- Förbereder, preparerar och tillagar all mat som skall serveras.
- Är noggrann samt följa instruktioner, anvisningar och recept.
- Beräknar mängder och portioner till alla serveringar i samråd med kökschef.
- Medverkar till att det alltid finns skriven innehållsförteckning till all mat.
- Lägger upp arbetet så att tider hålls och arbetet kan utföras på ett säkert och professionellt vis.
- Alla riktlinjer, lagar, arbetsmiljöföreskrifter och regler följs i det dagliga arbetet.
- Är delaktig i egenkontrollsarbetet och HACCP.
Kvalifikationer
- Du talar, läser och skriver svenska.
- Du har dokumenterad relevant utbildning samt minst tre års erfarenhet av att arbeta som kock i storkök.
- Du har en dokumenterad hygienutbildning, HACCP inte äldre än 18 månader.
- Du kan arbeta ensam och samarbeta med andra.
Övrig information
Vi behöver ha personal med god helhetsförståelse som sätter god service till matgästerna som en självklarhet.
Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis. Du är van att ta ansvar och om det behövs leda arbetet på en station.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Enheten för förskolesamordning Stefan Larsson Lindmark
08-508 33 990
Hr-konsult Jeanette Steenberg
08-50811731
Enhetschef Camilla Ströberg
08-508 25 622
HR- konsult Lina Eliasson Bergström
08-508 11 736
Enhetschef Anni Stavling
08-508 33 073
Kerstin Fagerström-Clarin
0850821840
Cecilia Skarke
0850810841
Silvana Carinci, rektor Långbrodalsskolan
0761221802
Margita Norberg, rektor Fruängens skola
08508 237 00
Hans Winblad, förskolechef
08/50847340