OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du kock med vana från varmkök och har en stor passion för matlagning med härliga råvaror? Då har vi jobbet för dig.
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta som en i teamet av kockar hos oss. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen. Hos oss finns möjligheten att jobba vid olika stationer i köket.
Vem trivs här?
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från att jobbat i kök samt minst 2 års erfarenhet av varmkök. Du är en stabil och trygg person med hög känsla för service som har passion för yrket och råvaror. Din samarbetsförmåga är god, men du ska även kunna arbeta självständigt. För denna tjänst krävs det att du är tydlig och kommunikativ och att du ständigt strävar efter att uppnå en högre kvalitet i ditt arbete. För att trivas hos oss krävs det att du har god struktur, ordningssinne och en stark vilja att utvecklas. Du måste vara van vid ett högt arbetstempo och kunna ta ett helhetsansvar för just ditt kök. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du förmånen att jobba mitt i Stockholms hjärta med storstadspulsen utanför. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en trivsam arbetsplats med bra förmåner så som friskvårdsbidrag, rabatt på våra restauranger, kompetensutveckling i vår interna akademi med mera.
Denna tjänst är en tillsvidareanställning som startar med sedvanlig provanställning om 6 månader. Dina arbetstider kommer att vara både dag- och kvällstid samt helger.
Är du intresserad?
Tveka inte att höra av dig till oss! Tillträde snarast. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Ulriksdals Värdshus och AIRA
I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.
Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden: generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.