OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!
Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.
Beskrivning
Vill du ingå i ett team där utveckling av klimatsmart mat och ett hälsosammare utbud i våra skolrestauranger står i fokus?
Som kock i vår verksamhet blir du en viktig del av ett team bestående av både köksansvarig, kockar och biträden.
Lagarbete är en av våra nycklar till framgång och vi gör dagligen jobbet tillsammans.
I köket på Västyerstrands förskola tillagas totalt ca 350 portioner. Köket serverar också frukost och mellanmål. Maten lagas mestadels från grunden och av bra råvaror. I köket jobbar 2 personer.
Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Förbereda, servera och presentera klimatsmarta luncher, frukostar och mellanmål.
- Utföra alla i kök och restaurang förekommande arbetsuppgifter.
- Utveckla och erbjuda förstklassiga luncher, ett attraktivt salladsutbud och likaså bistå till attraktiva frukostar, mellanmål.
- Beställningar
- Menyplanering
- Egenkontroll
- Aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling.
- Aktivt arbeta mot verksamhetens mål och resultat.
Kvalifikationer
Kompetenskrav
- Kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig
- Mångårig erfarenhet av kockarbete
- Erfarenhet av serviceyrken
- Erfarenhet av egenkontrollsystem
- Datakunskap
Kreativ och servicemedveten, inse och förstå vikten av att ständigt vara i utveckling. Som kock i vårt team är du flexibel, initiativrik och har en förmåga att inspirera andra. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt meriterande
- Kunskaper om vegetarisk mat och smaksäker.
- Erfarenhet från restaurangkök i privata sektorn.
- Goda kunskaper inom specialkost.
- Erfarenhet av kostdataprogram.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.