OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Park Inn by Radisson Stockholm Solna är beläget mitt i Solna Centrum, med utmärkta kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och buss alldeles utanför dörrarna med endast 9 minuter till Centralen. Hotellet har 256 rum, 16 konferenslokaler, festvåning för upp till 200 personer, 2 restauranger, bastu och gym. Park Inn by Radisson Stockholm Solna ingår i Ligula Hospitality Group AB.
Beskrivning
Nu söker vi ytterligare en matlagningsglad kock till vårt härliga team på hotellet som brinner för service och hög kvalitet.
Ditt engagemang och din glädje i att hitta på det lilla extra bidrar aktivt till våra gästers helhetsupplevelse. Vi serverar buffé, a la carte, lunch och middag både till förbokade grupper och till drop in gäster. Vi anpassar menyer efter säsong och gör alltid vårt yttersta varje dag med glädje.
Passar beskrivningen in på dig och hur du vill jobba?
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Arbetsuppgifter
Laga fantastisk lunch, middag, fika till våra hotell-, mötes- och restauranggäster.
Vid lugnare perioder jobbar vi över avdelningsgränser på hotellet.
Kvalifikationer
Utbildad kock eller ett par års erfarenhet att jobba som kock.
Villkor
6 månaders provanställning tillämpas
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.