Kock - vikariat

Kock - vikariat

Arbetsbeskrivning

Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som kock bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité.

Arbetsbeskrivning

Som kock erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hälsosamma måltider till våra patienter och besökare. Tillsammans med kollegor lägger du grunden för en fungerande vård. Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkoster till dukning av brickor, ansvar för uppföljning och egenkontroller. Köken är kravcertifierade och din kompetens är en viktig del av utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion. 

Heltidsarbete som kock är 37 timmar/vecka. Arbete på helg ingår.  

För att bidra till god service i rollen som kock behöver du:

- ett stort engagemang och intresse för mat
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- trivas i en miljö där man behöver anpassa sig utifrån nya förutsättningar

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning, aktuella kunskaper i livsmedelshygien och några års erfarenhet inom yrket. Du har många kontakter i ditt arbete så det är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska.

Erfarenhet av specialkoster är meriterande.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.



Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Kontaktpersoner på detta företaget

Pethra Zollfrank, teamchef
010-441 40 61
Peter König, koordinator underhåll
010-441 40 64
Lena Floberg, koordinator konsultation
010-441 40 87
Sara Palm
0700-85 26 34
Lina Loberg
0700-82 53 30
Thomas Asplund
0700-81 66 44
Pethra Zollfrank, teamchef (semester v 44)
0702-36 40 77
Jonas Andersson, teamchef
0700-82 23 69
Ulrica Ahlqvist, Teamchef
0700-82 52 75
Teamchef: Jari Hedelin
0700-20 75 77

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Regionservice, Borås
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 mars 2020
  • Ansök senast: 29 mars 2020

Besöksadress

Diariet, Regionens Hus
None

Postadress

Diariet, Regionens Hus
Mariestad, 54287

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024