OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person som söker ett meningsfullt arbete? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig!
Verksamhetsbeskrivning:
Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv. Vi servar med måltider på USÖ, Karlskoga- och Lindesbergs lasarett. Kostavdelningen har cirka 70 medarbetare i länet.
Arbetsuppgifter:
Vi söker nu en serviceinriktad kock till vår kostavdelning. Tjänsten omfattar sedvanliga arbetsuppgifter i ett tillagningskök så som tillagning av patient- och lunchrestaurangmåltider, tillagning av specialkoster samt konsistensanpassade koster, egonkontroll/HACCP, för- och efterarbeten som disk- och rengöring. Att serva kunder i våra lunchrestauranger förekommer också.
Vi arbetar i olika arbetslag med olika arbetsuppgifter, där fokus ligger på patienten/kunden och vi präglas av ett bra samarbete inom köket för att leverera rätt kvalité i rätt omfattning.
Tjänsten innefattar helgtjänstgöring var tredje helg där ni är nio stycken som arbetar i samma helglag.
Kvalifikationer:
Du skall ha en gymnasieutbildning inom storkök/restaurang eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av matlagning i storkök. Du måste vara ansvarstagande, ha servicekänsla och lätt för att samarbeta med andra. Du ska vara noggrann och stresstålig. För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kunna läsa, ta del av och förstå instruktioner. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, kunder och övrig personal så är det viktigt att du kan kommunicera bra på svenska.
Tillträde:
Januari 2022, eller enligt överenskommelse.
Vår organisation:
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Kontaktpersoner på detta företaget
Chef Larsson, Ing-Marie
Chef Delnavaz, Daniel
0581-85330
Avdelningschef Wennerlund, Jan
019-6026113
Verksamhetschef Jansson, Annsofi
019-6028808
Avdelningschef Larsson, Yvonne
019-6027181
Avdelningschef Garpenholt, Lottie
0581-85287
Verksamhetschef Tegelberg, Åke
019-6024050
Verksamhetschef Kullberg, Gill
Verksamhetschef Neander, Ulla
0583-85760
Avdelningschef Jangentorp, Lena