OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.
Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos oss.
Vi är en organisation med en lång historia, samtidigt ser vi hela tiden framåt. Nytänkande och utveckling är viktigt för oss och det präglar vår syn på ledarskap och medarbetarskap. För att utvecklas tillsammans med oss behöver du ha förmåga att hantera, använda och lära dig mer om digitala verktyg. Haninge kommun har en erkänt mycket bra äldreomsorg och med tydligt medborgarfokus. Den lokala värdegrunden för omsorgen om äldre i Haninge ger stöd och vägledning för kommunens medarbetare i deras arbete. Värdegrunden tydliggör att det är den äldre personen och dennes närstående som är fokus för detta arbete och syftar till att ge äldre personer möjlighet att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.
Välkommen att utvecklas med oss
Vi tror på måltiden som helhet och vill att all mat ska tillagas från grunden utan halvfabrikat.
Vi vill att våra kockar har den rätta känslan för mat till äldre. Maten ska både vara god, näringsriktig och tilltalande för ögat. Våra kockar ska också vara förtrogna med olika regelverk såsom livsmedelshygien och egenkontroll. Vi arbetar mot kommunens ekologiska mål. Vårt omtyckta kök finns på Hagagårdens vård och omsorgsboende i Vendelsö. Köket levererar ca 650 dagsportioner , i första hand till alla kommunens särskilda boenden och dagverksamheter.
Ditt uppdrag
Som kock i kommunens kök ska du tillaga en god och näringsriktig måltid av god kvalitét till våragäster. I uppdraget ingår arbetsuppgifter som att:
- Tillsammans med eller på uppdrag av köksmästaren planera, bereda och tillaga måltider tillverksamhetens gäster. Oftast från råvara.
- Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för att säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunen antagna riktlinjer och policy.
- Ta emot, kontrollera och packa upp inleveranser av varor och livsmedel.
- Vid behov genomföra beställningar för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial
- Genomföra daglig rengöring av köket
- Du bidrar till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen
Det här söker vi hos dig
För att passa i tjänsten som kock ska du ha:
- Kock- eller storköksutbildning
- Erfarenhet från arbete i storkök
- Kunskap och erfarenhet av dietkoster och konsistensanpassade koster
- Utbildning i livsmedelshygien
Din kompetens
Som person ska du kunna ta eget ansvar, vara noggrann och ha god organisationsförmåga. Är du dessutom serviceinriktad och har lätt för att samarbeta i grupp är du någon för oss. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Körkort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer.
Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Kontaktpersoner på detta företaget
Lena Gerlofstig
08-606 71 91
Nina Ljung
08-606 47 47
Hanna Cederlöf
08-606 70 00
Maria Blom
08-606 70 00
Carina Reisö
08-606 51 02
Olga Glomdal, bitr.rektor Estetiska programmet
08-606 76 42
Olga Glomdal, bitr.rektor El- och energiprog,
08-606 76 42
Johan Beer
08-606 80 97
Britt-Marie Wakäng
08-606 86 07
Sara Vikslund
08-606 70 00