OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker ett antal medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Menyplanering
• Inköp/inventering samt övriga administrativa uppgifter
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egenkontroll (digital)
• Vanligt förekommande uppgifter i kök
• Beredning av specialkost/allergikost är meriterande
Kvalifikationer/krav:
• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana. Intyg/betyg krävs som styrker din utbildning
• Datakunskaper (officepaketet)
• Utdrag från belastningsregistret måste kunna uppvisas. Beställ gärna i god tid då det kan dröja innan du får hem det.
Personliga egenskaper:
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig
Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet
Stor vikt kommer läggas på din personliga lämplighet.
Det är meriterande om du har B-körkort och tillgång till bil.
Anställningsform och arbetstider:
Heltid/deltid beroende på verksamhet.
Beroende på verksamheten kan arbetstiderna variera mellan vardagar, dagtid men även kväller och helger förekommer. Möjlighet till vikariat/visstid/tillsvidare kan finnas beroende på varje verksamhets behov.
Lön enligt kollektivavtal
Vi tillämpar verksamhetsanpassade scheman
Ev. frågor besvaras endast via mail av: sara.ladell@sodexo.com alt. andrea.andersson@sodexo.com
Facklig kontaktperson: orjan.bystrom@kommunal.se
Din ansökan vill vi ha senast den 2021-11-30
Ansökan kan endast göras via vår hemsida
Intervjuer kommer ske löpande (kan komma ske digitalt). Rekryteringsprocessen kan komma avslutas innan ansökningstiden löpt ut.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,