OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker kockar till vintersäsongen 2021–2022!
Vi söker dig som brinner för matlagning och service. Du har god stresstålighet och gillar ett högt tempo och du är även flexibel, ansvarstagande och ordningsam. Du är en glad person som är professionell och personlig i ditt möte med både gäster och kollegor.
Dina primära arbetsuppgifter är att ge våra gäster en oförglömlig måltid när de äter hos oss. Du tillagar omsorgsfullt den mat som serveras på någon av våra restauranger. Du ansvarar också för att köket är snyggt och rent och sköts enligt de förordningar som gäller.
Arbetsuppgifter som bl.a. ingår som Kock:
Du arbetar i ett kall- och/eller varmkök med höga ambitioner.
Du arbetar med att laga allt ifrån á la carte, hotellpension, luncher, barmeny och afterskimeny.
Du arbetsleder och instruerar köksbiträden i deras dagliga arbete.
Du arbetar i största möjliga mån med lokala och närproducerade råvaror.
Tjänsten innebär även städning i köket så det hålls snyggt och rent.
Vi ser gärna att du som söker:
Har 3 års erfarenhet eller mer av arbete som Kock.
Har god kunskap och intresse för mat och dryck.
Har god stresstålighet och stor flexibilitet.
Är serviceinriktad, initiativtagande och ansvarstagande.
Är positiv, vill bjuda på dig själv och tycker om att möta och arbeta med människor.
Vill hålla snyggt, rent och god ordning.
Varmt välkommen med din ansökan till oss i Ramundberget!