OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Vi har sedan 1 februari ansvaret för måltider, inre logistik, reception och lokalvård i Östra länsdelen (Norrköping med omnejd)
Nu söker vi en ansvarig kock till vårt uppdrag på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. I arbetet ingår att leda och fördela arbetet samt tillaga mat till patienter och gästeri vårt centralkök.
Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Har du rätt inställning?
För att vi ska kunna ge vår kund service i världsklass och skapa förutsättningar för ett långsiktigt samarbete söker vi dig som i ditt dagliga arbete delar våra grundläggande värderingar; Laganda, Serviceanda och Utveckling.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
• Ansvarig för den dagliga planeringen i köket i samråd med kökschef
•
Tillaga mat till patienter och restauranggäster.
•
Arbete i vårt kostdataprogram AIVO
•
Egenkontroll
•
Delta i menymöten
•
Städ och disk vid behov
•
Övriga i köket förekommande arbetsuppgifter
Kvalifikationer/krav:
•
Utbildad kock minst 2-år på gymnasienivå
•
Yrkeserfarenhet minst 5 år
•
Erfaren av arbetsledning i kök är önskvärt
•
Utbildning i specialkost är meriterande
•
Yrkeserfarenhet av traditionell husmanskost
•
Utbildad i egenkontroll
•
Utbildad i köksekonomi är meriterande
•
Datakunskaper
Vi söker dig som:
•
Har ett gediget intresse för matlagning och alltid sätter patienter och gäster i fokus
•
Har förmåga att leda och organisera arbetet i köket
•
Är flexibel och stresstålig
•
Har god förmåga att samarbeta och vill arbeta för att laget ska lyckas
•
Är kreativ och engagerad
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid, måndag-fredag
Har du frågor kontakta kökschef Staffan Lundberg tel 08-57883102
Din ansökan vill vi ha senast 2016-11-20
Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee
Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,