Kock, Vrinnevisjukhuset i Norrköping

Arbetsbeskrivning

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Vi har sedan 1 februari ansvaret för måltider, inre logistik, reception och lokalvård i Östra länsdelen (Norrköping med omnejd)

Nu söker vi en ansvarig kock till vårt uppdrag på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. I arbetet ingår att leda och fördela arbetet samt tillaga mat till patienter och gästeri vårt centralkök.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

 

Har du rätt inställning?

För att vi ska kunna ge vår kund service i världsklass och skapa förutsättningar för ett långsiktigt samarbete söker vi dig som i ditt dagliga arbete delar våra grundläggande värderingar; Laganda, Serviceanda och Utveckling.

 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:


• Ansvarig för den dagliga planeringen i köket i samråd med kökschef

Tillaga mat till patienter och restauranggäster.



Arbete i vårt kostdataprogram AIVO



Egenkontroll



Delta i menymöten



Städ och disk vid behov



Övriga i köket förekommande arbetsuppgifter



 

Kvalifikationer/krav:



Utbildad kock minst 2-år på gymnasienivå



Yrkeserfarenhet minst 5 år



Erfaren av arbetsledning i kök är önskvärt



Utbildning i specialkost är meriterande



Yrkeserfarenhet av traditionell husmanskost



Utbildad i egenkontroll



Utbildad i köksekonomi är meriterande



Datakunskaper



 

Vi söker dig som:



Har ett gediget intresse för matlagning och alltid sätter patienter och gäster i fokus



Har förmåga att leda och organisera arbetet i köket



Är flexibel och stresstålig



Har god förmåga att samarbeta och vill arbeta för att laget ska lyckas



Är kreativ och engagerad



 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid, måndag-fredag

Har du frågor kontakta kökschef Staffan Lundberg tel 08-57883102

Din ansökan vill vi ha senast 2016-11-20

Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt kollektivavtal
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 7 november 2016

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024