OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.
Tierps kommun har genomfört förändringar i skolmåltidsverksamheten och har fr.o.m. 1 januari 2010 tagit tillbaka maten i egen regi från att ha haft maten hos cateringföretag.
Vi söker nu en kunnig och driftig kock.
Produktionsköket Wesslandia, Tierp - ca 400 portioner
Wesslandia´s ca.100 kunder serveras dagligen frukost, lunch och middag. Dessutom levereras 300 portioner lunch till förskola, skola samt hemtjänst.
ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som kock blir främst
•Förutom att vara delaktig i produktionen även ha ansvaret att säkerställa att vi producerar och serverar en bra, säker, näringsriktig produkt till våra kunder
Du kommer även att vara delaktig i utformningen av rutiner och verksamheten och ansvara för att egenkontrollprogrammet efterlevs.
KVALIFIKATIONER
•Du har en kockutbildning eller motsvarande i grunden
•Du ska vara en eldsjäl som brinner för att laga och servera god och hälsosam mat
•Du ska vara en problemlösare som ser möjligheter i alla lägen och du ska ha förmågan att leverera en positiv attityd i din omgivning - arbetslag likväl som våra matgäster
•Du ska vara noggrann och ordningssam
•Ha god samarbetsförmåga och servicekänsla, samt god fysik och stresstålighet då arbetet vid vissa tillfällen kan vara tungt och stressigt
•Kunna laga riktigt god mat till rätt kostnad!
Meriterande är även att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete.
Kontaktpersoner på detta företaget
Enhetschef Gunilla Pettersson
0293-219461
Enhetschef Renata Tsagova
0293-218522
Kommunal Ulrika Löfgren
0293-12930
Enhetschef Gunilla Pettersson
0293-21 94 61
Facklig företrädare Kommunal Ulrika Löfgren
0293-212930
Enhetschef Marielle Holmgren
0293-218522
Vårdförbundet Anja Carlsson
0293-21 97 72
Kostkonsulent Maria Skeri
0293-21 85 65
Bitr Enhetschef Roger Henningsson-Brander
0293-218522
Enhetschef Wesslandia Charlotta Flyckt Hultman
0293-218522