Kockar

Arbetsbeskrivning

Kock; Hattaviken; Varberg; 160115
1 plats.
Hattaviken, restaurang på Getterön.
Full fart i småbåtshamnen! Hattaviken ligger i första vik på Getterön med småbåtshamnen på ena sidan och badstranden på andra.

Matsalen och köket är ombyggt i januari-februari 2015.
Restaurangen är inredd under temat en naturlig historia, och vi hämtar våra råvaror så mycket som det går från lokala återförsäljare.
Under kvällar och helger kommer det finnas en meny som bygger på tradition och inspiration från köken runt medelhavet och vår absoluta närhet till vårt hav
Lunchen är uppbyggd runt husmanskosten och serveras måndag-söndag hela året . Detta är stommen i verksamheten.

Vi söker dig som tillsammans med våra köksmästare Mikael och Johnny kan vara med att utveckla våra produkter på Hattaviken och på Fridas restaurang i Kärradal.
Vi har lunchöppet måndag-söndag samt öppet fredag och lördag kväll under perioden april-juni och augusti-september. Där i mellan är det öppet alla dagar/kvällar i veckan
Vi behöver en medarbetare på hel/deltid året runt med tyngdpunkt få sommarveckorna.
Mikael Henke är ägare/köksmästare på Hattaviken.

I företaget finns även Fridas restaurang i Kärradal som vi driver sedan 1988

Kontaktpersoner på detta företaget

Kerstin Hasslöf
0340-623310 0707-926390
Kerstin Hasslöf
0340-623310 0707-926390
Mia Johansson
0708-999987
Mikael Henke
0707-345694

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hattaviken
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 26 april 2016

Besöksadress

Småbåtshamnen 1:a vik Getterön
Varberg

Postadress

Borrsvängsgatan 6
GÖTEBORG, 41261

Liknande jobb


Kock eller duktig matlagare

13 september 2024

Kock till restaurang LIVET

Kock till restaurang LIVET

13 september 2024

Kock med start omgående

Kock med start omgående

13 september 2024

Kock till Halmstad Arena

Kock till Halmstad Arena

12 september 2024