OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår lunchrestaurang Tre kronor är uppskattad och skapar trivsel för vår verksamhet i Karlsborg. Restaurangen är öppen dagtid och nyttjas både av interna samt externa gäster. Vi söker nu två drivna kockar med intresse för klimatsmarta alternativ och lokalproducerat.
Som kock i vårt kök ska du tillaga en god och näringsriktig måltid av god kvalitét till våra gäster. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår det att tillsammans med eller på uppdrag av gruppchef kock planera, bereda och tillaga måltider till våra gäster med målsättning att ha en meny av klimatsmarta alternativ och lokalproducerat. Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för att säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och förordningar som gäller för verksamheten. Då vi är en mindre grupp bestående av 4 medarbetare innebär tjänsten hög grad av flexibilitet i arbetsuppgifterna då det krävs att vi hjälp åt över ansvarsgränser.
· Vid behov genomföra beställningar för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial.
· Ta emot, kontrollera och packa upp inleveranser av varor och livsmedel.
· Genomföra daglig rengöring av köket.
· Det kan även förekomma bilkörning med företagsbil mellan olika matutlämningsställen då vi även hanterar och sköter om vendingmaskiner inom fabriksområdet.
· Vid frånvaro skall du på sikt kunna ersätta både gruppchef/kock eller annan personal i gruppen.
Som kock är du en viktig del i ett team där samtliga medlemmar arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas för att bli ännu bättre. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett högt säkerhetstänkande, dialog och trivsel. Tjänsten innehåller och förutsätter goda kontakter med såväl interna som externa kunder och kontaktytor.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning. Arbetstiden är heltid och förlagd till dagtid (6.30-14.45).
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning med inriktning inom kock eller storköksverksamhet alternativt annan likvärdig utbildning eller erfarenhet.
Tidigare erfarenheter av restaurang, storköksverksamhet samt matlagning är starkt meriterande.
Körkort klass B är ett krav.
Personliga egenskaper
Som person är du noggrann då vi hanterar hygienkrav samt serviceinriktad då rollen innebär mycket kundkontakter. Du har lätt för att samarbeta med andra människor men kan arbeta självständig när så krävs. Vi värdesätter ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ.
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Larsson, Sektionschef Fabriksservice, telefon +46 (0)923-66 221 alt thomas.me.larsson@billerudkorsnas.com
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 19 september. Rekrytering och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!