OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Lisebergskoncernen består av moderbolaget Liseberg AB och de helägda dotterbolagen Lisebergs Restaurant AB, Hotell Liseberg Heden AB samt Lisebergs Gäst AB.Koncernen har ca 360 årsanställda och ca 2 000 säsongsanställda och omsätter 840 miljoner kronor.Liseberg är idag Nordens ledande turistattraktion med 3,2 miljoner gäster årligen. Huvudrestauranten, Lisebergs Restaurant AB söker Kockar (säsongsarbete) Till Huvudrestauranten, den klassiska Lisebergskrogen, söker vi kockar med restaurantutbildning samt flerårig dokumenterad yrkeserfarenhet.På restaurangen finns både a la carte och buffeverksamhet.Till tjänsterna krävs att du arbetar snabbt och ansvarsfullt, och trivs med att jobba såväl självständigt som i grupp.Du är lyhörd för våra gästers unika behov och önskemål, och har naturligtvis ett genuint matintresse.Arbetet är förlagt till såväl dag- som kvällstid beroende av parkens öppettider.Vi ser gärna att du kan arbeta hela säsongen (26 april tom 12 oktober 2008).Tjänsterna har varierande veckoarbetstid, dock motsvarande heltid under säsongstopp 1 juni tom 31 augusti). Vill du veta mer?Besök vår hemsida www.liseberg.se för att läsa mer om vårt restaurantbolag samt hur det är att arbeta på Liseberg! Urvalet till tjänsterna sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 maj 2008.Tillträde enligt överenskommelse, lön enligt avtal. Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Jann Dewit
031-750 69 43
Jann Dewitt
031-7506943
Anders Broman
031-400100
Kenneth Berndtsson
031-400100
Ulf Ericson
031-733 02 04
Rekrytering Liseberg
031-400100
Rekrytering Liseberg
031-400100
Henrik Berntsson
031-400 100
Sebastian Nyström
031-400 100
Rekrytering Liseberg
031-400 100