OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Storhogna Högfjällshotell & Spa är vårt unika upplevelseland där vägen tar slut och fjäll och vildmark tar vid. Här vill vi ge det allra bästa från två olika världar. Vi erbjuder fjällvärlden och det klassiska livet i pister, turspår och längst vandringsleder, på golfbanan och vid fiskesjöar. Vår andra värld är spa-världen med ett topprankat spa ger njutning, avkoppling, fitness och harmoni. Samma guldkant väntar vid kvällarnas middagar. Vårt kök är mångfalt prisbelönt. Under valven i vår vinkällare lagrar vi ett hundratal olika viner, några av dem från egen vingård i Provence. Välkommen att jobba hos oss på Storhogna Högfjällshotell & Spa. Vi vill skapa ett team som tillsammans arbetar mot det gemensamma målet att gästen blir nöjd och kommer tillbaka. Vi vill ge det där lilla extra som gör att vi överträffar gästens förväntningar. I köksarbetet får du vara med att tillaga mat till konferensgäster, till stora och små fester samt till a la carte restaurangen. Du som har en gedigen erfarenhet och har ett stort intresse av modern matlagning är välkommen att söka denna tjänst. Då hotellet är beläget mitt på fjället är det ett extra plus för dig som tycker om skidåkning och andra fjällaktiviteter.
Kontaktpersoner på detta företaget
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef My Hallin
0682413034
Spachef Åsa Remén
0682 41 30 30
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef Jessica Lindblad-Landell
0682 41 30 34
Källarmästare Peter Dahlbäck
0682-413053
Restaurangchef Peter Da
0682 41 30 34
Platschef Anna Hansson
0682-413044
076-7873583
SpaChef Eleonore Andersson
0703962044
703962044
Platschef Anna Hansson
0682413044
076-7873583