OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Rival på Mariatorget i Stockholm är ett privatägt boutiquehotell som öppnade hösten 2003.Hotellet har 99 designade hotellrum, roomservice, Bar & Bistro, Cocktailbar samt Cafe Rival med Rivalbageriet & Brödbutiken.Hotel Rival erbjuder dessutom 5 konferenslokaler och en salong för 700 gäster.Rivals Bistro & Barer har öppet 7 kvällar i veckan.Söndagar brunch.Flera kvällar i veckan konserter, teater och underhållning i Rivals salong. Vi söker en kock!Extra vid behov Krav: Minst 2 års arbetslivsefarenhet från arbete i kök och att Du har avslutat Din utbildning på restaurangskola.Arbetsuppgifter .Arbeta som kock i köket på Hotel Rival..A la carte, event, brunch, beställningar, personalmat, barmat, room-service..Alla förekommande uppgifter i ett kök Vi kan erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster från hela världen!På helgerna är Rival extra välbesökt av Stockholmare och detta är en mycket viktig marknad för oss.Rivals Bistro har knappt 100 platser.Arbetstider dag, kväll och helger.Intervjuerna startar omgående.Läs mer
Kontaktpersoner på detta företaget
Björn Doherty
Sussi Öström
08-54578907
Food & Beverage Manager Tobias Wikberg
Barchef Tommi Nahkuri
Operativt frukostansvarig Madeleine Mood
Breakfast Supervisor Madeleine Mood
Köksmästare Robin Gesang