Kockar

Arbetsbeskrivning

Hotel Rival på Mariatorget i Stockholm är ett privatägt boutiquehotell som öppnade hösten 2003.Hotellet har 99 designade hotellrum, roomservice, Bar & Bistro, Cocktailbar samt Cafe Rival med Rivalbageriet & Brödbutiken.Hotel Rival erbjuder dessutom 5 konferenslokaler och en salong för 700 gäster.Rivals Bistro & Barer har öppet 7 kvällar i veckan.Söndagar brunch.Flera kvällar i veckan konserter, teater och underhållning i Rivals salong. Vi söker en kock!Extra vid behov Krav: Minst 2 års arbetslivsefarenhet från arbete i kök och att Du har avslutat Din utbildning på restaurangskola.Arbetsuppgifter .Arbeta som kock i köket på Hotel Rival..A la carte, event, brunch, beställningar, personalmat, barmat, room-service..Alla förekommande uppgifter i ett kök Vi kan erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster från hela världen!På helgerna är Rival extra välbesökt av Stockholmare och detta är en mycket viktig marknad för oss.Rivals Bistro har knappt 100 platser.Arbetstider dag, kväll och helger.Intervjuerna startar omgående.Läs mer

Kontaktpersoner på detta företaget

Björn Doherty

Sussi Öström
08-54578907
Food & Beverage Manager Tobias Wikberg

Barchef Tommi Nahkuri

Operativt frukostansvarig Madeleine Mood

Breakfast Supervisor Madeleine Mood

Köksmästare Robin Gesang

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotel Rival AB
  • 4 platser
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 24 mars 2010
  • Ansök senast: 23 april 2010

Besöksadress

Mariatorget 3
None

Postadress

Box 17525
STOCKHOLM, 11891

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010