OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Lisebergskoncernen består av moderbolaget Liseberg AB och de helägda dotterbolagen Lisebergs Restaurant AB, Hotell Liseberg Heden AB samt Lisebergs Gäst AB.Koncernen har ca 370 årsanställda och 2 000 säsongsanställda och omsätter ca 880 miljoner kronor.Liseberg är idag Nordens ledande turistattraktion med 3,5 miljoner gäster årligen. Lisebergs Restaurant AB, Cafe Taube och Trebello söker KOCKAR (säsongsarbete sommaren 2010) Som kock på Cafe Taube och Trebello skall du ha godkänd gymnasieutbildning inom Hotell och restaurang.Utöver utbildning skall du ha minst 1 års yrkeserfarenhet som kock. Du skall ha ett brinnande matintresse och vara sugen på att lära dig nya saker.Vi arbetar i öppna kök, vilket innebär att gästen ser allt vi gör i våra kök.Våra gäster förväntar sig att bli serverad sin mat snabbt efter beställning, vilket ställer höga krav på att kunna arbeta effektivt under tidspress. Totalt söker vi sex kockar, som kommer att påbörja sin anställning under olika perioder under vår- och sommarsäsong.Ange därför gärna i din ansökan om du helst vill börja under v 16-40, v 22 - 34 eller v 26 - 32.Arbetstiden är förlagd till Lisebergsparkens öppettider, vilket innebär att du även jobbar kvällar och helger.Löne- och anställningsvillkor följer HRF:s avtalsområde. Vi rekryterar löpande, vilket innebär att vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 februari 2010. Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Jann Dewit
031-750 69 43
Jann Dewitt
031-7506943
Anders Broman
031-400100
Kenneth Berndtsson
031-400100
Ulf Ericson
031-733 02 04
Rekrytering Liseberg
031-400100
Rekrytering Liseberg
031-400100
Henrik Berntsson
031-400 100
Sebastian Nyström
031-400 100
Rekrytering Liseberg
031-400 100