OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stegeborgs Egendom är beläget ca 2 mil från Söderköping. På egendomen ligger flera delar som tillsamman utgör helheten i vår verksamhet; Stegeborgs Hamnkrog, Stegeborgs Trädgårdshotell, ett flygfält och Stegeborgs slottsruin. All verksamhet drivs och ägs av Stegeborgs Egendom AB. Krogen är vackert belägen vid Göta Kanals utlopp med en generös uteservering. Vi serverar mat som är inspirerad av skärgården och gården och har alltid målsättningen att alla gäster skall hitta något som faller dem i smaken. Hotellet är del i kedjan Petit Hotels och är inrett i klassisk engelsk stil. Med sina 8 rum och vackra omgivningar är det mycket uppskattat av gäster som vill komma ifrån vardagen under ett par sköna dagar. De senaste två säsongerna har vi målmedvetet arbetat för att utveckla mat, service, dryck och helhetsupplevelse för våra gäster och besökare och responsen har varit enormt positiv. Under 2010 kommer vi att fortsätta med kvalitetsarbetet kring mat, dryck och boende. Stegeborgs Hamnkrog söker inför sommaren 2010 kompetenta kockar. Vi ser att du som söker är driftig, flexibel och noggrann. Tycker om att ta ansvar och har förmåga att kunna arbeta både självständigt och i team. Då vi har gott om gäster så så ska du kunna hålla ett högt tempo med en bra slutprodukt. Ett gott humör och inställning att allt går är viktigt.
Kontaktpersoner på detta företaget
Andreas Laeri
Andreas Laeri
0702991720
Restaurangchef Johan Johnsson
VD Cassandra Danielsson
012142007