OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du utveckla dig som kock i ett restaurangkök samtidigt som du får vara en del av en sagolik måltidsupplevelse i teaterparken Astrid Lindgrens Värld eller besöksmålet Astrid Lindgrens Näs?
Under sitt liv och i sina böcker visade Astrid Lindgren många prov på civilkurage och vikten av allas lika värde. Hon hade ett ärligt och respektfullt förhållningsätt till omvärlden. Och det har vi också här, i hennes värld.
Vi erbjuder en arbetsplats där vi ser vår personal som en investering och jobbar aktivt för att ha en bra arbetsmiljö där alla mår bra och det är ordning och reda. Råvarorna kommer i första hand från våra småländska trakter och vi arbetar med menyer som håller hög kvalité.
Vi tror att du har gått restaurangskola och/eller har tidigare erfarenhet från arbete i kök.
Arbetstiderna och anställningsperiod varierar beroende på tjänst och arbetsplats. Astrid Lindgrens värld är 2022 öppen från den 20 maj till den 21 augusti. Astrid Lindgrens Näs 2022 är öppet från den 14 april- 18 september
Lön sätts enligt kollektivavtalen Gröna Riks som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF). Vi har även en egen lönetrappa.
Ansökningstiden är förlängd till 31 mars 2022, men intervjuer kan ske löpande.
Läs mer om vårt företag på: astridlindgrensvarld.se och astridlindgrensnas.se Ansökan görs via hemsidan på astridlindgrensvarld.se eller skicka ditt cv direkt till: jobb@astridlindgrensvarld.se märk ansökan med Kock.
I rekryteringsarbetet för den här tjänsten så har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och marknadsföringskanaler. Vi undanbeder oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons
Kontaktpersoner på detta företaget
PatrikSvedberg, Teaterproducent
MiaThelin, Teaterchef
FredrikJonsson, Personalchef
0492-798 30
PerSigvardsson, Ekonomichef
0492-798 16
Nils MagnusAngantyr, Marknadschef
0492-798 03
OlaGunnarsson, Köksmästare
Ola Gunnarsson, Kökschef
0492-564 655
Ola Gunnarsson, Köksmästare
Ola Gunnarsson, Köksmästare
0492-564 655
Sara Hedblom, Food & Beverage Manager
0492-564 651