OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi kockar med erfarenhet av både á la carte och konferens som värdesätter hälsosam och vällagad mat. Du kommer bli del av ett erfaret köksteam med hög ambition och massor av lekfullhet.
Tillsammans med köket blir du en viktig del i vår konferensverksamhet där våra gäster får njuta av luncher och middagar under sin vistelse hos oss. Du kan även komma att hjälpa till med att leverera luncher och kvällsmeny till vårt mysiga Vincafé som serverar våra lokala gäster och övriga hotellgäster.
Vår matfilosofi är ganska enkel och lägger stort fokus på lokala råvaror i säsong för högsta kvalité och hållbarhet.
Arbetsområden:
- Konferensmåltider
- Lunch
- Barmeny
- A la carte
Villkor:
- Vi söker kockar på heltid, men även extra vid behov.
- Du arbetar på rullande schema, dagar, kvällar och helger.
- Ansökningar tas emot löpande med start enligt överenskommelse.
- Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
- Minst 2 års erfarenhet av á la carteköket.
- Erfarenhet av event är meriterande.
- Kunskap och intresse för närproducerade råvaror och hållbar matlagning.
- Stark känsla för smaker och vackra uppläggningar
Längst ut i Saltsjöbaden ligger den prisbelönta hotell- och konferensanläggningen Vår Gård. I 100 år har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur finns en lång historia där storslagen konst, vackra miljöer och kulinariska matupplevelser följt med genom åren. Idag är Vår Gård en växande och levande destination med fokus på hållbara upplevelser och möten mellan människor.