OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person som söker ett meningsfullt arbete? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig
Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv. Inom kostavdelningen arbetar ca 90 personer.
Lindesbergs kök producerar och levererar dagligen ca 140 portioner lunch och middag. Huvuddelen av vår produktion sker för patienterna men vi har även vår egen restaurang som serverar lunch till både sjukhusets personal och externa matgäster. Vi har dessutom catering.
Arbetsuppgifter:
Vi söker en inspirerande kock till produktionsköket med servicekänsla.
Varierande arbetsuppgifter förekommer som tillagning av patient- och personalmat, konferensmat, egenkontroll, disk, rengöring, kassatjänst och packning av varor. Det ingår att tillaga och hantera specialkost. Kvalitetssäkring sker av all typ av mat genom till exempel avsmakning innan servering/leverans.
Vi arbetar i olika team med olika arbetsuppgifter, där fokus ligger på patienten/matgästen och vi präglas av ett tydligt samarbete med en god kommunikation inom arbetslaget för att leverera rätt kvalité i rätt omfattning.
Kvalifikationer:
Du skall ha en treårig gymnasieutbildning inom storkök/restaurang eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har ett genuint intresse för mat och sättet att presentera måltiden för kunden, och samt goda kunskaper i livsmedelshygien. Det är meriterande om du har erfarenhet av matlagning i storkök samt matlagning av olika specialkosterkoster inom sjukhus.
Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kunna läsa, ta del av och förstå instruktioner. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, kunder och övrig personal så är det viktigt att du kan kommunicera bra på svenska.
Som person är du ansvarstagande, har hög servicekänsla och lätt för att samarbeta med andra, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt. Du är noggrann, ordningssam och har ett strukturerat arbetssätt. Du trivs med att ibland arbeta i ett högt tempo. Du behöver ha goda datakunskaper, då arbetet hela tiden utvecklas digitalt. För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Vår organisation:
Område Försörjning ansvarar för städning, vårdnära service, kost samt transport och logistik inom Region Örebro län. Vi består av cirka 400 engagerade medarbetare som med stolthet utför arbetsuppgifterna med kunden i fokus. Verksamheten bedrivs framförallt på regionens tre sjukhus. Försörjningen är en organisation med stor bredd, med tjänster inom såväl tryckeri och bilpool som möjlighet till konferensbeställningar och fönsterputs. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där hela försörjningsområdet är i fokus i samarbete med hälso- och sjukvården. Våra ambitioner är höga och vi strävar efter att bli Sveriges bästa serviceorganisation inom alla våra områden.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Intervjuer kommer att ske löpande.
För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.
Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Chef Larsson, Ing-Marie
Chef Delnavaz, Daniel
0581-85330
Avdelningschef Wennerlund, Jan
019-6026113
Verksamhetschef Jansson, Annsofi
019-6028808
Avdelningschef Larsson, Yvonne
019-6027181
Avdelningschef Garpenholt, Lottie
0581-85287
Verksamhetschef Tegelberg, Åke
019-6024050
Verksamhetschef Kullberg, Gill
Verksamhetschef Neander, Ulla
0583-85760
Avdelningschef Jangentorp, Lena