OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person som söker ett meningsfullt arbete? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig!
Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus.
Gemensamt för våra cirka 70 medarbetare är vår serviceanda. Hos oss möter du människor som är engagerade, kreativa och med ett gott bemötande, där vi hjälper varandra och våra kunder. Tillsammans skapar vi ett bättre liv!
Karlskogas kök producerar och levererar dagligen ca 300 portioner frukost, lunch och middag. Huvuddelen av vår produktion sker för patienterna men vi har även vår egen restaurang som serverar lunch till både sjukhusets personal och externa matgäster. Vi har dessutom catering.
Område Försörjning ansvarar för städning, vårdnära service, kost samt transport och logistik inom Region Örebro län. Vi består av cirka 400 engagerade medarbetare som med stolthet utför arbetsuppgifterna med kunden i fokus. Verksamheten bedrivs framförallt på regionens tre sjukhus. Försörjningen är en organisation med stor bredd, med tjänster inom såväl tryckeri och bilpool som möjlighet till konferensbeställningar och fönsterputs. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där hela försörjningsområdet är i fokus i samarbete med hälso- och sjukvården. Våra ambitioner är höga och vi strävar efter att bli Sveriges bästa serviceorganisation inom alla våra områden.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Kockar för behovsanställning till kostavdelningen Karlskoga lasarett
Arbetsuppgifter
Vi söker en inspirerande kock till produktionsköket med servicekänsla.
Varierande arbetsuppgifter förekommer som tillagning av patient- och personalmat, konferensmat, egenkontroll, disk, rengöring, kassatjänst och packning av varor. Det ingår att tillaga och hantera specialkost. Kvalitetssäkring sker av all typ av mat genom till exempel avsmakning innan servering/leverans.
Vi arbetar i olika team med olika arbetsuppgifter, där fokus ligger på patienten/matgästen och vi präglas av ett tydligt samarbete med en god kommunikation inom arbetslaget för att leverera rätt kvalité i rätt omfattning.
Övrig information
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Välkommen med din ansökan!
Kvalifikationer
Du skall ha en treårig gymnasieutbildning inom storkök/restaurang eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av matlagning i storkök samt matlagning av olika specialkosterkoster inom sjukhus. Du ska vara ansvarstagande, ha hög servicekänsla och lätt för att samarbeta med andra. Du är noggrann och stresstålig. För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kunna läsa, ta del av och förstå instruktioner. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, kunder och övrig personal så är det viktigt att du kan kommunicera bra på svenska.
Som person har du god samarbetsförmåga, är tydlig och kan arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i livsmedelshygien.
Du har ett genuint intresse för mat och sättet att presentera måltiden för kunderna.
Du är stresstålig, ordningssam och har ett strukturerat arbetssätt.
Du behöver ha goda datakunskaper, då arbetet hela tiden utvecklas digitalt.
Ansökan
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. Intervjuer kommer att ske löpande.
För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.
Läs mer här
Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län
https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig
Anita Persson, Gruppchef, 0586-66225
Fackliga företrädare:
Astrid Schwizer Wall, Kommunal, 076-865 03 42
Kontaktpersoner på detta företaget
Chef Larsson, Ing-Marie
Chef Delnavaz, Daniel
0581-85330
Avdelningschef Wennerlund, Jan
019-6026113
Verksamhetschef Jansson, Annsofi
019-6028808
Avdelningschef Larsson, Yvonne
019-6027181
Avdelningschef Garpenholt, Lottie
0581-85287
Verksamhetschef Tegelberg, Åke
019-6024050
Verksamhetschef Kullberg, Gill
Verksamhetschef Neander, Ulla
0583-85760
Avdelningschef Jangentorp, Lena