Kockar för behovsanställning till kostavdelningen på Lindesbergs Lasarett

Kockar för behovsanställning till kostavdelningen på Lindesbergs Lasarett

Arbetsbeskrivning

Vi söker kockar för behovsanställning till produktionsköket i Lindesberg.

Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv. Vi servar med måltider på USÖ, Karlskoga- och Lindesbergs lasarett. Kostavdelningen har ca 77 medarbetare i länet.

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu serviceinriktade kockar till vårt produktionskök på Lindesbergs lasarett. Tjänsten omfattar sedvanliga arbetsuppgifter i ett tillagningskök, tillagning av patient- och lunchrestaurangmåltider/konferens, egenkontroll/HACCP, portionering, för och efterarbeten som disk och rengöring.

Vi är en liten arbetsgrupp som arbetar med olika arbetsuppgifter och alla hjälps åt. Där fokus ligger på patienten/kunden och vi präglas av ett bra samarbete inom köket för att leverera rätt kvalite i rätt omfattning.

Kvalifikationer:
Du skall ha en treårig gymnasieutbildning inom storhushåll/restaurang eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av matlagning i storhushåll. Du måste ha servicekänsla och ha lätt för att samarbeta. Du ska vara noggrann och stresstålig. För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan läsa, ta del av och förstå instruktioner. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, kunder och övrig personal så är det viktigt att du kan kommunicera på svenska.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Vår organisation:
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kontaktpersoner på detta företaget

Chef Larsson, Ing-Marie

Chef Delnavaz, Daniel
0581-85330
Avdelningschef Wennerlund, Jan
019-6026113
Verksamhetschef Jansson, Annsofi
019-6028808
Avdelningschef Larsson, Yvonne
019-6027181
Avdelningschef Garpenholt, Lottie
0581-85287
Verksamhetschef Tegelberg, Åke
019-6024050
Verksamhetschef Kullberg, Gill

Verksamhetschef Neander, Ulla
0583-85760
Avdelningschef Jangentorp, Lena

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Örebro län
  • 1 plats
  • 11 dagar - 3 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 28 januari 2021
  • Ansök senast: 28 mars 2021

Besöksadress

se hemsida
None

Postadress

Box 1613
Örebro, 70116

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024