OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person som söker ett meningsfullt arbete? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig!
Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus.
Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv. Vi tillagar och serverar måltider både för patienter och personal på USÖ, Karlskoga- och Lindesbergs lasarett.
Gemensamt för våra cirka 70 medarbetare är vår serviceanda. Hos oss möter du människor som är engagerade, kreativa och med ett gott bemötande, där vi hjälper varandra och våra kunder. Tillsammans skapar vi ett bättre liv!
Inom Område försörjning har vi stort fokus på att skapa rätt förutsättningar för att varje medarbetare ska kunna utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt. Detta gör vi tydligt genom att vi kan arbeta över våra olika avdelningsgränser. Vi är även inne i en spännande utvecklingsfas i inom alla verksamheter inom området.
Område försörjning är Regionservice största område med cirka 400 medarbetare. Vi ansvarar för att med hög professionalitet leverera bästa möjliga service inom verksamheterna städ, kost, transport- och logistik samt vårdnära service. Vi finns i hela länet och arbetar på våra tre sjukhus, men också på vårdcentraler och inom Folktandvården. Vi erbjuder en stor bredd av tjänster inom våra verksamheter som till exempel service på operation, storstäd, konferensbeställningar, bilpool, textil- och materialhantering och kost-/servicevärdar.
Tjänsterna utförs med stort engagemang och alltid med kunden i fokus!
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Kockar för korttidsvikariat till kostavdelningen USÖ Region Örebro län
Arbetsuppgifter
Vi söker nu serviceinriktade korttidsvikarier till vår kostavdelning som kan vara flexibel och hoppa in med kort varsel allt från en till flera dagar, även helgarbete förekommer. Tjänsten omfattar sedvanliga arbetsuppgifter i ett tillagningskök, tillagning av patient- och lunchrestaurangmåltider efter recept, egonkontroll/HACCP, portionering, dukning av patientmåltider samt för- och efterarbeten som disk- och rengöring.
Vi arbetar i olika arbetslag med olika arbetsuppgifter, där fokus ligger på patienten/kunden och vi präglas av ett bra samarbete inom köket för att leverera rätt kvalité i rätt omfattning.
Övrig information
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Kvalifikationer
Du skall ha en gymnasieutbildning inom storkök/restaurang eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av matlagning i storkök. Du måste vara ansvarstagande, ha servicekänsla och lätt för att samarbeta med andra. Du ska vara noggrann och stresstålig. För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kunna läsa, ta del av och förstå instruktioner. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, kunder och övrig personal så är det viktigt att du kan kommunicera bra på svenska.
Ansökan
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Läs mer här
Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län
https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig
Mikael Hulterström, Gruppchef 019-602 65 61
Stefan Clifford, Kommunal 019-602 15 75
Kontaktpersoner på detta företaget
Chef Larsson, Ing-Marie
Chef Delnavaz, Daniel
0581-85330
Avdelningschef Wennerlund, Jan
019-6026113
Verksamhetschef Jansson, Annsofi
019-6028808
Avdelningschef Larsson, Yvonne
019-6027181
Avdelningschef Garpenholt, Lottie
0581-85287
Verksamhetschef Tegelberg, Åke
019-6024050
Verksamhetschef Kullberg, Gill
Verksamhetschef Neander, Ulla
0583-85760
Avdelningschef Jangentorp, Lena