OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har tre huvudsakliga uppdrag:
- Att utifrån lagstiftning och regelverk styra och stödja verksamheterna.
- Att erbjuda stöd och service till verksamheternas processer och utveckling.
- Att ge stöd och kvalitativa underlag till den politiska förtroendemannaorganisationen och regionledningen.
Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare. I vårt kök i Sollefteå är vi 12 medarbetare som varje dag tillagar cirka 550 portioner per dag till patienter på Sollefteå sjukhus samt till delar av Sollefteå kommuns äldreomsorg, här ingår även matlådor till hemmaboende. Vi ansvarar också för verksamhet och personal i två mottagnings kök i Vallänge servicehus i Undrom och Solgårdens servicehus i centrala Sollefteå.
Vi söker semestervikarier till:
- KökEtt, ett produktionskök som tillagar mat till äldreboende i Sollefteå kommun samt till patienter på Sollefteå sjukhus.
- Solgårdens servicehus ett mottagningskök i centrum. Enklare matlagning och servering.
- Vallänge servicehus ett mottagningskök i Undrom. Enklare matlagning och servering
Du kommer att arbeta hel- eller deltid och arbetet är förlagt till dagtid på vardagar och helger.
ROLLEN SOM KOCK
De kockar och köksbiträden vi söker kommer att arbeta med de dagliga uppgifter som förkommer i våra kök. Placering kan bli i KökEtt, Solgården kök eller i Vallänge kök.
Som kock hos oss ansvarar och lagar du dagligen, frukost, lunch och middag till gäster inom Regionen Västernorrland och Sollefteå kommun. Vi söker även kockar som kan laga specialkost i vår dietavdelning. Alla kockar har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.
Vi söker dig som har storköks- eller kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du som person bör vara kvalitetsmedveten, engagerad, ha god organisationsförmåga och du ska brinna för god matkultur. Som person är du positiv, ambitiös, stresstålig, noggrann i din yrkesutövning och kunna samarbeta då vi är ett team. Innan du påbörjar ditt arbete kommer du att få en introduktion.
När behöver vi dig?
Semestervikariaten sträcker sig mellan juni och augusti 2023
Våra semesterperioder är Period 1: V 25-28 och Perioden 2 V 29-32
Berätta i din ansökan om du kan jobba bägge perioden eller vilken period du önskar arbeta.
Det finns även möjlighet till timvikarierat före och efter sommaren.
Individuell lönesättning tillämpas.
Du ska fyllt 18 år innan arbetet påbörjas och du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift allmän datorvana.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.