Kockar inför sommarsäsongen 2016

Arbetsbeskrivning

Kockar inför sommarsäsongen 2016
Som kock på Varbergs Kusthotell kommer du att arbeta med både à la carte matlagning och bufféer för såväl stora som små sällskap. I vår Bistro serverar vi franska krogklassiker, samtidigt som vi har supé och banketter för upp till 250 gäster i stora matsalen.
Du kommer att ingå i ett stort och glatt arbetslag som varje dag sätter gästen i fokus. Vi söker dig som har erfarenhet/utbildning från à la carte matlagning och som kan jobba i både det varma och kalla köket.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Varbergs Kusthotell
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Lön enl ök
  • Schemalagd arbetstid, dagar, kvällar och helger. Heltid under perioden juni-september. Möjlighet till förlängning därefter finns.
  • Publicerat: 9 maj 2016

Besöksadress

Nils Kreugers väg 5
None

Postadress

BOX 152
VARBERG, 43224

Liknande jobb


27 december 2024

Kock

27 december 2024

Kock

Kock

26 december 2024

12 december 2024