Kockar – Jämtlandsfjällen

Arbetsbeskrivning

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer med cirka 270 000 medlemmar. Inom föreningen finns nära 400 vandrarhem, hotell, fjällstationer och fjällstugor längs vandringsleder i de svenska fjällen. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 80 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser av anläggningarna och föreningens ungefär 70 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Medelantalet anställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 300 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på http://www.svenskaturistforeningen.se/ eller http://www.facebook.com/svenskaturistforeningen

 

Är du positiv och engagerad? Gillar du att samarbeta? Är du modig? Kan du ta egna initiativ? Gillar du natur och friluftsliv? Svarat ja på dessa frågor? Då har vi arbetet för dig, kock på Blåhammaren fjällstation eller Storulvån fjällstation!

 

Svenska turistföreningen arbetar med natur- och kulturupplevelser i Sverige. På fjällstationerna gör vi detta framförallt genom att erbjuda boenden i unika miljöer, fantastiska måltider och upplevelser mitt i den jämtländska fjällvärden. Förutom sängplatser och naturupplevelser så bygger vår verksamhet på möten mellan människor. Vi tror att vi i mötet med våra gäster skapar minnen, levererar kunskap och bjuder på upplevelser utöver det vanliga. Hos oss står alltid gästen upplevelse i fokus och där inte minst matupplevelsen. Att kunna erbjuda god mat, med lokal anknytning och hög kvalitét är en del av vår produkt och en del av upplevelsen.

 

För att vi ska kunna fortsätta att skapa dessa unika möten och upplevelser behöver vi nu nya engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva, inte är rädda för att hugga i där det behövs och alltid levererar gästservice i världsklass. 

 

Vi söker nu dig som drivs av att få vara en del i ett köksteam, laga mat med hög kvalitet på lokala råvaror. Ett grundkrav att du trivs att arbeta i team, att du inte är rädd för att hugga i där det behövs, ta egna initiativ och vara flexibel.  Du är serviceinriktad och social. Utöver detta måste du ha erfarenhet från tidigare köksarbete.

 

Du får ett annorlunda och spännande arbetet mitt ute i fjällvärden. Du får kollegor som delar din passion för naturen och gästmötet. Du får en arbetsorganisation som sätter gästerna och medarbetarna i första hand.

På Blåhammaren fjällstation är det ett köksteam på 2 st, dagligen serveras frukostbuffé, lättare lunchalternativ och på kvällen en välrenommerad 3-rättersmiddag. Att vara kock på 1086 m.öh kräver idérikedom och planering!

På Storulvån fjällstation är det ett köksteam på 6 st , dagligen serveras frukostbuffé, lunchbuffé och på kvällen en 3-rättersmiddag. Vi söker dig med höga ambitioner och vana att hantera a la carte.

Övrigt om jobbet

Lön enligt kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning på en arbetstid om 80-100%.

Period för anställning sommarsäsongen 2014 med start i mitten av juni och avslut i slutet av september. En gemensam introduktion för stationerna kommer att hållas på Storulvån den 13-15 juni 2014.

Anställningen är helackordering i kost, vilket innebär att du bor och äter på fjällstationen. Detta betalar du för enligt avtal. Personalboende i separat hus med eget eller delat rum.

Intervjuer kommer att hållas på Storulvån 3-4 april.

Rekryteringen sker löpande.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010