OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kockar/köksmästare med höga ambitioner eller ni kockar som startat eget!
Vill du/ni ta över mathållningen från Jim & Jacob som i dag sköter lunch och middag (4-rätters) hos oss?
Jim & Jacob har skött vårt kök sedan 2015.
Vi vill att du/ni tar över och fortsätter att laga fantastisk mat med mycket bra råvaror. Du/ni blir ansvarig för all mathållning på Villa Sandudden. Du/ni får stora resurser till förfogande för att nå vårt mål att vara bäst inom vårt område som kräver mat i toppklass. Du skall själv kunna komponera nya spännande menyer för varje årstid, vi byter meny 3–4 ggr/år.
Vi bedriver ingen vanlig restaurangverksamhet utan varje grupp är alltid planerad sedan någon månad. Vi tar oftast bara emot en grupp i taget, dock maximalt två grupper. Gästerna består ofta av ledningsgrupper eller firande av en högtidsdag så som till exempel en 60-års fest. Kunder efterfrågar oftast mycket god mat med fina viner. Vår prisbild för en konferens/fest ligger i det högre intervallet.
Antal gäster är i genomsnitt 17 personer/kväll upp till max 40 personer. Du/ni skall tycka det är roligt att berätta för gästerna om maten tillsammans med vår sommelier.
Kocken får oftast applåder av gästerna. Idag har vi en fyrarätters meny på kvällen. Laga mat med kunden är ett populärt inslag och då lagar vi de två förrätterna med kunderna. Det är alltid bordsservering.
Vi kommer ge dig/er en mycket bra ersättning (du/ni väljer själva om du/ni vill vara fast anställda eller fakturera).
Titta gärna in på vår hemsida www.sandudden.se för mer information. Har du frågor kring tjänsten, ring Lars Klingstedt på 070-556 04 08
Välkommen med din/er ansökan via Cheffle redan i dag!