OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Säsongsarbete vintern 2014 - 2015.
Vi söker nu Junior-kockar på jakt efter utmaningar, upplevelser och erfarenheter i en unik och exklusiv miljö. Du är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort engagemang för människor och naturligtvis mat och dryck på hög nivå.
I Fjällnäs tillagar vi mat med eftertänksamhet, noggrannhet och inte minst uppmärksamhet. Vi har ingen särskild stil eller inriktning, vi låter helt enkelt råvarorna, bygdens rika kultur och historia inspirera oss i skapandet av våra menyer.
Kompetenskrav:
- 2 års kockerfarenhet
- Examen/utbildning inom hotell- och restaurang
- Talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift
Vi hoppas att du är en person som:
- Har ett genuint intresse för service, mat och dryck
- Förstår att samarbete och laganda skapar värde för gästen och dig själv
- Har god förståelse för hotell och restaurangdrift
- Är engagerad
- Vill lära och utvecklas
- Kan ta ansvar
- Har en önskan om att leva och arbeta nära naturen
Anställningen gäller heltidarbete/delstidarbete. Arbetstider inom branschen variera berorende på dagara samt beläggning. Vi erbjuder anställning med ersättning per timme.
Fjällnäs, Sveriges äldsta fjällhotell, är en exklusiv fristad där man nära naturen upplever dess ständiga och dramatiska växlingar. Under åtta olika årstider lever vi med den orörda vildmarken precis utanför dörrtröskeln.
Hos oss är det viktigt att att kunna kommunicera med både gäster och kollegor. Vi ser gärna att du är positiv, välorganiserad, flexibel och ansvarsfull. Sammanhållning är något vi värderar högt och därför är det viktigt att du kan bidra både professionellt och även socialt.
Vi erbjuder även möjlighet till eget boende i Fjällnäs.
Välkommen att skicka oss din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
VD Henrik Bertmar
0709398614
Hotellchef Cecilia Bern
0684-23030
073-8423052
VD Henrik Bertmar
0709398614
Kökschef Patrik Jonsson