OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Just nu växer Sodexo inom Skolmåltider och idag lagar vi mat på 160 svenska skolrestauranger och serverar 60 000 portioner per dag. God och näringsriktig mat är en av flera förutsättningar för goda skolresultat. Vill du vara med att bidra till bättre skolresultat för de eleverna vi serverar?
Till vår verksamhet på Norrmalm i Stockholms kommun söker vi 2 kockar - Köksansvarig kock till Rödabergsskolan som även ansvarar för specialkosterna 100%, och en kock till Vasa Real 80%. Här finns 2 tillagningskök och 5 mottagningskök. Vi serverar ca 5000 portioner per dag.
Vi söker dig som har fokus på laganda och en ”ja-vi-kan” attityd parat med en stor glädje till kockyrket. Du är kreativ och modern i din matlagning. Kostnadsmedvetenheten sitter i ryggmärgen. Självklart behöver du självständigt kunna planera ditt arbete samt arbeta under tidspress. Sodexos ledord är serviceanda, laganda och utveckling därför att det är egenskaper och beteenden som stöttar det som är viktigast för oss.
Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:
• Tillagning av specialkoster
• Ansvara för delar av inköpen
• Ansvara för att egenkontrollen sköts
• Utveckla och kvalitetssäkra den dagliga verksamheten
• Vara en förebild i det goda värdskapet
Kvalifikationer:
• Gymnasieutbildning inom Hotell & Restaurang eller motsvarande kockutbildning
• Erfarenhet av att ha arbetat som kock i minst 3 år. Gärna från krog- och restaurangbranschen
• Kunnig inom specialkost och/eller att baka bröd är meriterande
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av självständigt arbete
• Erfarenhet av inköpsplanering och beställning
• Goda datakunskaper: word, excel, e-post. Erfarenhet av Mashi är meriterande
• Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper
Arbetstid:
Måndag – fredag:
Omfattning: 80% sysselsättningsgrad, schemalagd under skolans öppetdagar ca 8h/dag, respektive 100%.
Vid frågor kontakta theodora.savvaki@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt dock senast 2014-08-20.
Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,