OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Till vår äldregård i Bjärke söker vi nu kockar och biträden. Som kock ser vi att du har relevant utbildning för arbetet, kunskap och erfarenhet av specialkoster och ett brinnande engagemang för utveckling. Du är van vid att arbeta vid en dator och känner dig bekväm med att ansvara för beställningar, inventeringar och svinn etc.
För tjänsten som köksbiträde söker vi dig som har ett gediget intresse för kost och vill utveckla dina matlagningskunskaper. Du kommer att bistå kocken i de flesta uppgifter men även arbeta självständigt. Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav.
För dessa tjänster krävs det att du är en aktiv lagspelare där hela teamet finns i planeringen av arbetet men också att du är trygg med att jobba självständigt. Du är duktig på att planera, strukturera och ser det som en självklarhet att leverera både mat och service av högsta kvalitet.
Arbetet är förlagt både vardagar och helger. Tjänsten är på 100% och kommer att tillsättas omgående varpå intervjuer sker löpande.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linus Fagerberg på linus.fagerberg@sodexo.com
Sista ansökningsdag är 25/5. Välkommen med din ansökan!
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,