OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en serviceinriktad lagspelare som ser köket som en enhet och gärna arbetar i högt tempo? Trivs du med att jobba effektivt under en längre period för att sedan vara ledig lika länge? Vill du lära dig nytt och utvecklas inom ditt yrke? Då är det dig vi söker!
Den högkvalitativa matupplevelsen är ett signum för Viking Line. Vi fortsätter vårt framgångsrika samarbete med Svenska Kocklandslaget och ligger i framkant i allt från trender och val av råvaror till det gedigna hantverkskunnandet i köket. Frukost, lunch, middag, nattmat och allt där emellan serveras i tusentals portioner varje dygn i Viking Cinderellas restauranger där varje smakupplevelse är unik. Tillsammans med våra kollegor inom service, spa, butik och underhållning skapar vi Östersjöns bästa upplevelser.
Nu söker vårt kök – ett sammansvetsat team på cirka 40 personer - nya kollegor. Vi är ute efter dig som är yrkeskunnig kock eller cateringbiträde/kallskänk – kanske har du hunnit arbeta något år efter din utbildning eller så har du längre erfarenhet. Oavsett din bakgrund är du flexibel, stresstålig och har en vilja att tillsammans med oss servera den bästa maten på Östersjön.
Att arbeta på Cinderella
Ett arbetspass ombord kan vara allt från en kryssning ända upp till 14 stycken.
Vi arbetar enligt 1:1 system, där varje arbetsperiod följs av en lika lång betald ledighet.
I samtliga roller ingår säkerhetsuppgifter.
Säkerhetsspråket ombord är svenska.
Minimiålder för att jobba på Cinderella är 20 år.
Arbetskläder samt all mat ombord ingår och du bor i egen hytt, du har även tillgång till personalgym och bastu.
Se filmen om hur det är att jobba ombord https://youtu.be/BDnDv1QGwXU
Är du vår nästa mästerkock? Vänta inte med att ansöka!