OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mässrestauranger söker kockar och kallskänkor Gillar du att arbeta med service, kvalitet och omväxling?Då kanske just Du skulle passa hos oss?Mässrestauranger AB är ett familjeägt företag som på uppdrag av Stockholmsmässan bedrivit restaurangverksamhet vid mässor och andra evenemang sedan starten 1970.Mässrestauranger driver tolv permanenta restauranger samt ett flertal tillfälliga restauranger både i mässhallarna och utanför dem.Vi har en stor beställningverksamhet och kapaciteten att arrangera skräddarsydda evenemang, kongresser, banketter och fester för flera tusen gäster.Vi har två stora produktionskök som förser alla våra restauranger och cafeer med mat, smörgåsar och bakverk. I våra kallskänker har vi stor produktion av smörgåsar och sallader.Vi arbetar mycket med buffeer vilket innebär snygga uppläggningar samt med a la carte.Vi söker kallskänkor med erfarenhet och som tycker om att arbeta med kvalitet och med varierande uppgifter.Våra två kök lagar maten till våra fasta restauranger, personalmatsalar och utställarmatsalar.Även här är det ett högt tempo och varierande uppgifter.Som kock hos oss erbjuder vi både arbete inne i köken samt i direktkontakt med gästen.Vi söker kockar med erfarenhet. Du som söker ska tycka om och tycka att det är viktigt att arbeta med kvalitet.Det är också viktigt att du gillar service och att du arbetar bra i team. Arbetet är timanställning, extra vid behov både vardagar och helger under våren 2008.
Kontaktpersoner på detta företaget
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04