OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Linjenätet omfattar ett stort antal strategiskt belägna färjelinjer i Skandinavien och runt Storbritannien.Antalet anställda uppgår till cirka 5 700 där en majoritet arbetar med service och försäljning.Läs mer på www.stenaline.com Utmaningen Att jobba på fartyg innebär att vistas på en stor arbetsplats med många kollegor.Du får ett omväxlande jobb i en trevlig miljö med roliga arbetskamrater.Du kommer att jobba på någon av Stena Lines Danmarks-, Norge- eller Tysklandslinjer, där arbetstiden kan vara förlagd till veckoskift.Tjänsten är en säsongsanställning med arbete från en till tre månader, därefter har du möjlighet till fortsatt arbete vid behov.[[ Jobbet ombord innebär att du ingår i fartygets säkerhetsorganisation vilket betyder att du parallellt med din ordinarie tjänst ska ta del av information om säkerheten ombord.Innan en eventuell anställning genomförs därför en säkerhetsutbildning och en läkarundersökning. Som kock/kallskänka kommer du att jobba[med fartygets alla restauranger enligt schemaläggning.Stena Lines restaurangutbud sträcker sig från cafeer och buffe till a la carte-restauranger.Du arbetar i högt tempo och med stora kvantiteter.Vi lagar en del mat från grunden och använder även halvfabrikat.Arbetet innehåller tillagning och uppläggning.Laganda och samarbete är viktiga delar i Stena Lines arbete med att ge gästerna 'det lilla extra' och alltid överträffa deras förväntningar.Vi söker dig som är självgående, tar initiativ och har förmåga att fatta egna beslut.Din känsla för noggrannhet och kvalitet är givetvis också viktig.Vem är du?Du har erfarenhet från restaurangvärlden, är stresstålig och gillar att jobba i ett högt tempo.Arbetet förutsätter en god samarbetsförmåga och ett kreativt sinne.Du är självgående, har initiativförmåga och en god förmåga att fatta egna beslut. .Du har som lägst gymnasiekompetens .Du har yrkeserfarenhet från restaurang/storkök och/eller utbildning från restaurangskola .Vi ser gärna att du har kunskap inom både varm och kall kök . Intresserad?Ansök nedan senast 25 mars.Vi tar inte emot ansökningar via mail[eller vanlig post.Komplettera ansökan med[CV och personligt brev.
Kontaktpersoner på detta företaget
UlfRöbel, Restaurangservicechef
031-360 17 40