Kockar och Köksmästare till vackra Gåshaga och Restaurang Bryggan.

Kockar och Köksmästare till vackra Gåshaga och Restaurang Bryggan.

Arbetsbeskrivning

Erfaren Köksmästare och självständiga Kockar till tajt team på fantastiska Restaurang Bryggan i Gåshaga. Med start 18 mars!

OBS! Sök ej direkt till uppdragsgivare då Sasongspersonal.se hanterar hela denna rekryteringsprocess.

PROFIL
Kock: Bred och gedigen erfarenhet, minst 2 år, av varm- och kallkök - à la carte, buffé, husman, beställningar. Det mesta lagas från grunden och du ska ha ett superbra smaksinne samt känsla för upplägg, då gästerna har höga krav på maten.
Driv, yrkesstolthet och humor med en bra attityd. Prestigelöshet och flexibilitet krävs eftersom personalen hjälp åt med disk vid lågsäsong.

Kökschef: Traditionella köksmästarsysslor i liten restaurang. Inköp, meny, egenkontroll, leda köket, schemalägga, inventering. Bred och gedigen erfarenhet, minst 5 år, av varm- och kallkök - à la carte, buffé, husman, beställningar. Driv, yrkesstolthet och humor med en bra attityd. Prestigelöshet och flexibilitet då personal hjälps åt med disk vid lågsäsong.

RESTAURANGEN
Restaurangen ligger i vackra Gåshaga utanför Stockholm och öppnar den 25 mars. Säsongarbete till slutet av september. Köket bestämmer maten! Kvarterskänsla med god mat, goda rätter av enkla råvaror. Fisk, kött, grönt. Teamet kommer bestå av ett litet tajt gäng. Öppet kök = välvårdad kökspersonal, hålla ljudnivån nere med bra samtal. Man jobbar även med Take away, helg-kassar.

Övrig personal: restaurangchef och hovis. Vid högsäsong 5-6 pers i servisen, låg - 2-3 pers, högsäsong diskare, annars hjälps vi åt.

Restaurangen har 40 platser ute/40 inne (Corona-anpassat) och 12 loungeplatser.

ARBETSTIDER/LÖN/START
Anställningen påbörjas snarast. Detta är en säsongsanställning fram till slutet av September med möjlighet till förlängning. Lön förhandlas direkt med uppdragsgivare. Lågsäsong 4-5 dagar/v, högsäsong 7 dagar/v kök till 22.00 helg/21 vardagar.
Lunch på helgerna i vissa perioder. Högt tryck under högsäsong. Restaurangen öppnar 16.00/17.00. Långpass med kvällsarbete då restaurangen har Temakvällar.
Bostad finns ej.

ANSÖKAN
Sök via vårt rekryteringsverktyg (ej mail!) och se till att vara tillgänglig eller återkoppla per mail och sms när vi kallar till intervju.

Kontaktpersoner på detta företaget

Tina Wedholm
070-670 20 30
Kristina Maksimovic

Åsa Forsell Skinner

Åsa Forsell Skinner
+ 46 760 35 13 00
Sofie Westermark

Åsa Pettersson

Åsa Pettersson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sasongspersonal.se
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 19 april 2021
  • Ansök senast: 30 april 2021

Besöksadress

Birger Jarlsgatan 2, Stockholm
None

Postadress

Birger Jarlsgatan 2
Stockholm, 11434

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024