OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Vi söker nu extrapersonal till Sodexos restaurang- och konferensanläggningar i Göteborgsområdet. Gillar du att arbeta i en dynamisk miljö i högt tempo, vågar ta eget ansvar och älskar att sprida energi och glädje till gäster och kollegor är detta ett jobb för dig!
Vi söker nu ett antal medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse inom restaurang och konferens, förekommande arbetsuppgifter, såsom:
• Portionering, kassa, disk.
• Enklare alladsberedning.
• Tillverka mackor, smörgåsar och andra enklare kallköksuppgifter.
• Ta emot gäster och möblera konferensrum.
• Viss servering i form av förmiddags- och eftermiddagsfika.
• Viss enklare bordsservering.
• I övrigt förekommande arbetsuppgifter inom restaurang och konferens
• Kock - sedvanligt förekommande sysslor såsom matlagning, beställa varor, inventering, portionering och övriga sysslor. Vi hjälps alla åt med allting och jobbar som ett team!
Kvalifikationer/Krav:
• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande.
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete.
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
• Kassavana är meriterande.
• Kockutbildning och matlagningskunnig, dokumenterad erfarenhet krävs.
Personliga egenskaper:
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor.
• Lyhörd för kundens behov.
• God samarbetsförmåga.
• Självständig och handlingskraftig.
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag.
• Noggrann, strukturerad och systematisk.
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo.
• Positiv attityd.
• Du delar våra värderingar.
Anställningsform och arbetstider:
Visstidsanställning och varierad sysselsättningsgrad. Schema mån-fre dagtid men kvällar och helger kan förekomma.
Har du frågor kontakta Patrik Ekstrand via mail. patrik.ekstrand@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 2021-09-30 och rekrytering sker löpande.
Ansökan kan endast göras vår hemsida.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euros och sysselsätter 4000 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,